Merhaba bayanlar. 17 yaşındayım ve bu sene lise sona gececeğim. Aslında makyajdan pek de haz eden biri değilim ozellikle bu yaşlarda. Şimdiye kadar kullandığım tek şey lip glossdu. Arada kalem, rimel falan.
Bugun aynanın karşısına gecince fark ettim de ne ruhsuzmuşum ben ? Yani, beyaz tenli olduğum icin fazla soluk gozukuyorum. Cilt bakımımı kesinlikle ihmal etmem. Maske, tonik vs. Gunluk yada ozel gunlerde kullanabileceğim bir makyaj olsun istiyorum artık.
Hazır elimdeki urunler de bitmişken bir sorayım dedim. Ben fondoteni ciddi manada sevmiyorum, şimdiye kadar bir kez değdi yuzume, zaten 5 dakika surmemiştir surmekle, yıkama arasındaki zaman.
Acaba yuzumeki renk farkları icin ne kullanabilirim yani kapatıcı stickleri falan daha hic denemedim. Bir de eyeliner icin erken mi ? Tum makyaj hayatım gloss ve kalemden ibaret. Bana onerebileceğiniz Glosslar, kalemler vs. makyaj urunleri nelerdir ? Doğal belli belirsiz bir makyaj istiyorum. Tam bir genc kızda olması gerektiği gibi. Abartı fiyatlı urunleri şimdilik duşunmuyorum. Yani en fazla 50 TL'ye kadar urunler duşunuyorum. Benim icin en onemlisi de kaliteli olması. Cildime zarar verdikten sonra bir anlamı yok zaten.

Evet, onerebileceğiniz makyaj urunleri ve bulabileceğim yerleri de yazarsanız cok sevinirim. Şimdiden teşekkur ederim.
-