Merrhaba Kızlar,

Malum, duğun sezonu. Bu sene gelin olacak herkes duğun gunu makyajı icin araştırmalar yapıyordur.
Gelinlik ve aksesuarları kadar, o gunku guzelliğimizi ortaya cıkartacak makyajımızda cok onemli.
Ben makyajım icin şunlara onem veriyorum:
- Fazla abartılı olmaması
- Fazla sonukte durmaması
- Makyaj malzemelerinin kaliteli olması
- Makyajımın tum gun kalıcı olması

Dolayısı ile, makyaj malzemesi olarak kuaforun ne kullandığı cok onemli.
Fakat, ne kadar iyi urun kullanırsa kuafor, o kadar da fiyatlı bir makyaj cıkartıyorlar.
Eh bunun kınası, duğunu derken... Cokta masraf yapmak istemiyorum acıkcası.
O yuzden acaba makyaj malzemelerimi kendim mi alsam?
En azından kalitesine guvendiğim urunler kullanılmış olur diye duşunuyorum.
Sizden bu konuda oneriler ve yorum bekliyorum arkadaşlar, tecrubesi olanlar ve bu konuda fikri olanlar lutfen paylaşın!

Makyaj sabitleyici spreylerde var tabii ki.
İnternette biraz araştırdım. Farklı markalarda spreyler var.
Fakat hangisi nedir, hangi marka kalitelidir daha o araştırmaya giremedim.

Benim nişan makyajım cok guzel olmuştu, kaliteli bir kuafore gitmiştim ama bir o kadarda para dokmuştuk.
Makyaj sabitleyici kullanmışlardı ve makyajımda ağlamış olduğum halde herhangi bir akma veya bozulma olmamıştı.
Fakat kız makyajı yaparken adeta suluboya tablo yapıyormuş gibiydi
Aynı şeyi duğunumde yaşamak istemiyorum, damada da yazık değil mi ya.. Zaten evlilik başlı başına bir zorluk maddi anlamda.
Nerden kısarsak kÂrdır duşuncesindeyim...

Cok fazla makyaj kullanan bir insan değilim, o yuzden bu konuda biraz cekimserim doğrusu.
Fazla makyaj malzemesi tecrubemde yok, fakat kulaktan dolma kaliteli makyaj malzemeleri olduğunu duşunduğum markalar:
M.A.C.
Max Factor
Lancome
Inglot

Sizce hangi urunler tercih edilmeli? Hangileri daha kaliteli?
Kullanıp memnun kaldığınız urunler neler? Gelin makyajı konusunda ne tavsiye edersiniz?
Fikirlerinizi esirgemezsiniz umarım...