Merhaba. Muhtemelen bu başlıkta cokca yazılmıştır sorumun cevabı ama bulamadım. Umarım cevap verirsiniz...
Ben fondoten kullanmayı bilmiyorum. Cildim bayağı kusurlu, siyah noktalarım ve sivilcelerim var belli bolgelerde. Kızarıklık da bol. Makyaj pek yapmıyorum pek, binde bir. Ve o binde bir olan zamanda fondoten surmeyi hakikaten beceremiyorum. Yuzumde fondoten olduğu cok belli oluyor. Hafiften topak topak oluyor, cildimdeki fondotende parmak izleri kalıyor (surduğum yone doğru) o izleri silmek icin iyice yayıyorum, bu sefer de kapatıcılık gidiyor. Ozetle, bir halta benzemiyor.
Bilmiyorum mucize mi istiyorum ama istediğim şu, mumkun mertebe yuzumde fondoten olduğu belli olmasın ve cildimdeki kızarıklıklar, sivilceler kapansın. Bunu nasıl yapabilirim?
Bir sorum daha var, fontoden surduğum zaman illa ki gun icinde yakama ya da kıyafetime surtmuş oluyorum cildimi, yakamda ten rengi leke oluyor, komik bir goruntu

Sorularım komik ve sacma oldu sanırım ama omrunde fotoğraf cektirme ya da mezuniyet vs gibi gunlerden başka hic makyaj yapmayan biriyim. Cevaplayan kişilere şimdiden teşekkur ederim.