Kirpik yapısının şifresini cozerek, L’Oréal Araştırma laboratuarları sac bakımı ve makyaj laboratuarları arasında deneysel bir işbirliği sonucunda yeni bir urun keşfedildi: Ultra uzunluk sağlayan maskara icerisinde Kirpikleri Besleyen Serum!
Bu serum sayesinde kirpiklerinizin sayısı gozle gorulur şekilde artar :
4 hafta sonra kirpik dokulmesi azalır ve kirpiklerin sayısında artış gozlenir.(alinti)

Uploaded with ImageShack.us
kizlarrrr denendii ve onaylandiiiiiii kaydirigubbakcemile2
yaklasik 1 haftadir kullaniyorum ve gozle gorulur bi sekilde guzellesti kirpikleriim sositososito
kirpiklerim eskiden cok uzun ve gurdu ama hep mascara kullandiktan sonra oynaya oynaya kirpiklerimin yarisi uzun yarisi kisa kaldi ve dokuldu aralarda bosluklar var :sinifsinif:
kisacasi eski kirpiklerimle simdiki kirpiklerimi kiyaslarsak resmen kirpiksiz kaldim :cok uzgunum:
4 hafta sonra kirpik sayisi artar fln diyo ama 1 hafta kullandiktan sonra bile etkisini gordum
aralardaki bosluklarda kucuk kucuk kirpikler ciktigini farkettim ve kirpiklerimdeki orantisizlik gitti sanki :lepi:
aninda etkisini gosterdiyse 4 hafta sonra kirpiklerim nasil olur acaba cok merak ediyorum zemuszemus
cok begendim bu urunu, sanirim ben bunu uzuuuuuun bi sure kullanmaya devam edicem kaydirigubbakcemile3
bu arada aksam serumunu sabahta mascarasini kullaniyorum
Kizlar aradaki farki gorun diye oncesi sonrasi fotolari ekledimopuyorumnanaktan
boyleydi :

boyle oldu :