1-2 ay once annemin cekmecesinde bir spreyli kalem parfum şişesi buldum arkadaşlar..ustune yapıştırılmış bi kağıtta kaş-kirpik yağı yazıyodu...anneme sordum evet kullanabilirsin dedi..zaten kaşlarım bol bi sorunum yok genc olduğum icin almıyorum zaten kirpiklerime surdum gece yatarken..sabah kalktığımda krpiklerim kıvrılıp belirginleşmişti birazcık..her gece yatarken kirpiklerime surdum yaklaşık 1-2 hafta oldu her gun suruyorum bi gun kirpiğim dokulmuştu koluma bi baktım kapkalın bi kirpik, afedersiniz oha dedim yani bu kadar olmaz cok kalındı..normalde benim kirpiğim cok incedr ve kısadır...kirpiklerim kesinlikle gozle gorulur değişime uğradı..şişenin icinde ne olduğuna gelince, badem yağı hint yağı vs. varmış..bu yazıyı tarif onermek icin değil, kendim deneyip burada verilen veya bilinen badem yağı ve benzeri urunlerle yapılan karışımların gercekten işe yaradığını gorduğum icin kullanmanızı onermek icin yazdım..inş. yararlı olmuşumdur..

hı bu arada, kirpiğim dokuldu 1-2 gun boyunca, gunde 2 şer tane..heralde ucları koklerine ağır geliyo o yuzden dokuluyodu..koklerini guclendiricek bi tarifiniz varsa yardımcı olabilirmisiniz..? :1rolleyes:

Sevgiler..