* En iyi makyajın altın kuralı kesinlikle sağlıklı cilttir.
* Bir kadının guzel gorunmesinin altın kuralı, yuzundeki en iyi makyaj noktasının ne olduğunu bilmesidir.
* Bakım icin gerekli olan en temel iki şey doğru temizleyici ve nemlendiricidir.
* İşte sağlıklı yaş almanın altın kuralı: Profesyonel urunleri cilt kırışmadan, yaşlılık belirtileri başlamadan kullanın!
* Ev yapımı doğal urunlerden fayda goruyorsanız tabii ki kullanın. Ama mutlaka cok iyi iki tane profesyonel urununuz olsun!
* Kadınlara en buyuk tavsiyem; kendinizi keşfedin! Yuzunuzdeki en doğru makyaj uygulamasını bulmak icin deneyin, deneyin, deneyin Denemekten korkmayın! Banyoya girin, kapıyı kapatın ve yuzunuzde makyaj oyunları yapın. Başkaları gibi gorunmeye calışmayın, kendinizdeki guzel noktaları ortaya cıkarın.
* Makyaj bir kadının silahıdır. Kadınlar doğru makyajla kendilerini istedikleri role sokabilirler.
* Ben kadın olsaydım, kirpiklerime yoğun maskara uygulardım ve dudaklarımı da parlak glosslarla desteklerdim.
* Kadınların yaptığı en buyuk makyaj hatası allığın yanlış uygulanması. Cok yoğun kullanıyorlar ve bu gercekten cok buyuk bir hata.