Herkese merhabalar hoşgeldiniz topiğime
uzun suredir forumda fazla vakit geciremiyorum yoğun iş temposu yuzunden malesef
sizlerle gundelik hayatta kullandığım makyaj malzemelerimi paylaşmaya karar verdim hafif makyaj yapan biriyim ama makyaj urunlerine ilgin bi hayli fazladır Urunler hakkında tecrubelerimden yola cıkarak tum sorularınıza cevap verebilirim

İlk sırayı bb kremler aldı maybelline bb 'ler biri en acık biri en koyu tonu acık tonunu gundelik olarak kullanıyorum hafif bir yapısı var kapatıcılığı pek yok diyebilirim
ama seviyorum. Pure beauty bb kremi ise bugun aldım epey memnun kalanlar var cunku denemeden bişey diyemeyeceğim malesef

İşte fondotenlerim ve pudram
Essence soft&naturel gercekten bir harika hem hesaplı hemde kadife gibi duruşu var yuzde uzun sure kalıcılığını koruyor tavsiye ederim tum gratis mağazalarında bulabilirsiniz
Rimmelin stay mattesi 2 senedir kullandığım ve uzun zamanlar kullanacağım super bir pudra ben 001 numarasını kullanıyorum ten rengime en uygun tonu bu

Maybelline fondoten iste gercekten dağılımına hayran kaldığım bi urun

Maybelline krem allık daha yeni aldım tonunu cok beğendim fakat hafif simli gibi gundelik icin bana gore pek uygun değil gibi gorunuyor ama kıvamı guzel bir urun

Essence makyaj bazı bunu alalım 2 ay gibi bir zaman oldu ama sadece iki kere kullandım fazla bişey anlamadım o sebeple yorum yapamayacağım

Yine maybelline bronzer ve concealer bu urunler gercekten guzel gundelik makyajlarımın vazgecilmez iki parcası diyebilirim

Sırada rimmel kate rujlar ! renklerine bayılıyorum surulumu yumuşaklığı gercekten muntazam

the balm hot mama gunluk kullandığım ve asla vazgecemeyeceğim cok naturel bi duruşu olan allık denemediyseniz mutlaka denemenizi oneririm şeftali ton allık sevenler icin gerckten ideal bir urun

Fırcalarım sağ baştaki flormar fondoten fırcası yumuşak kıl yapısıyla fondoteni ve bb kremimi guzelce uyguladığım hem hesaplı hemde kullanışlı bir urun
ortadaki allık ve bronzer fırcam fena sayılmaz
soldaki ise pudra fırcam biraz tuy doksede beni idare ediyor

Goz kalemlerim
flormarın kahverengi mavi ve siyah kalemleri bunlar, cok beğeniyorum hem kalıcı hemde surulumu guzel
yeşil olan ise maybelline rengi nefti yeşili ve goze hoş bir gorunum veriyor

İşte eyelinerlarım !

Bu iki urunude gercekten severek kullanıyorum baştaki rimmelin ince uclusu surumu cok kolay ve hic bulaşmıyor
diğeri ise essence oda guzel ama ucu kalın olduğu icin biraz uğraştırıyor beni

Farlarım
Baştaki essence tonları cok doğal ve gunluk kullanım icin idealdir
tekli olan beyaz farı ise goz pınarlarıma hafif suru ce cok guzel bir ışıltı katıyor gozlerime
Ortadaki oriflame renk tonunu beğeniyorum essence farlar ile hemen hemen aynı kalitede bence ikisindende memnunum

Son dakika geldi aklıma fırcalarım unutmuşum onları
Essenceden almıştım gayet iyi kullanımlarıda rahat uygulanışındanda memnunum