Mrhaba arkadşlar benim krpiklerimde aşırı derecede dokulme var biraz fazla rimel suruyorum ondan sanırım fakat bir şekilde bu dokulmeyi onlemem gerekiyor.Cok araştırdım yumurta sarısının yağını cıkartıp kaşlara surersek cok faydası oluyormuş. Bu yazıyı buldum ....

Reby Mips kaş ve kirpik bakımı icin uygulanan bir yontemdir. Yumurta sarısının kurutularak ozel yontemlerle icerisindeki yağın ayrıştırılması ile hazırlanır. Kaş ve kirpik bakımında bilinen en doğal ve en etkili yontemdir. Rimel kullanan kadınlarda daha sık gorulen kirpik dokulmeleri reby mips bakım yağı ile artık tedavi edilebiliyor. Reby Mips kirpiklerin daha kuvvetli olmasını sağladığı gibi yeni kirpiklerinde oluşmasında etki gosteriyor. Reby Mips kirpikler uzerindeki olumlu etkilerinin yanı sıra kaşlar uzerinde de harika bir etki gosteriyor. Reby Mips kaşların rengini daha koyu bir hale getirmekle kalmıyor aynı zamanda kaşların daha kalınlaşmasında ve dokulen kaşların yeninden cıkmasına da yardımcı oluyor. Reby Mips Kullanan bayanların bir coğunda dokulen kirpiklerin iki hafta icerisinde yeniden cıkmaya başladığı gozlemlenmiş. Yumurta sarısının bu ozelliğinden faydalanmak isteyenlere duyurulur

Bu yontemi deneyen arkadaşlar bana da bilgi verirlerse cok memnun kalırım bir cok farklı yerde daha yumurta sarısının kirpikler ve kaşlar uzerinde cok etkili olduğu yazıyor denemek isityorum .