Ozellikle acın tenli kumral-sarışın bayanlara bu makyaj cok yakışıyor tam bir yaz makyajı,ozel gunlerde de yapabileceğimiz şeker gibi bi makyajjjj yapalım

YUZ
Once yuzumuzu derinlemesine temizleyip makyaja hazır hale getiriyoruz ben bu urunleri kullandım
Eki Goruntule 704009 Eki Goruntule 704010
NIVEA VISAGE PURE EFFECT STAY CLEAR YUZ TEMİZLEME JELİ / TONİĞİ
Bikac dakika bekliyip nemlendiricimizi suruyoruz
Eki Goruntule 704012
NEUTREGONA OIL FREE NEMLENDIRICI (cildi yağlı -karma olanlar icin)
Puruzsuz bi gorunum icin sivilce leke yara olan yerleri,gozunuzun altını, burnunuzun dışını kapatmalısınız. Şu ana kadar kullandığım en iyi kapatıcı :
Eki Goruntule 704014
MAC STUDIO FINISH CONCEALER
Fondoten ve pudrayı uyguluyoruz. Uygun fırcalarla uygulayabilirsiniz ben fondoteni ellerimle uygulamayı daha cok seviyorum.
Eki Goruntule 704015 Eki Goruntule 704016
CLINIQUE EVEN BETTER FONDOTEN / MAX FACTOR CREME PUFF PUDRA
Goz altımıza ve elmacık kemiklerimizin ust kısmına aydınlatıcı uyguluyoruz.
Eki Goruntule 704018
SEPHORA HIGHLIGHTING
Allığımızı elmacık kemiklerinizden kulak hizasına kadar takip ederek uyguluyoruz. Fırcada kalan allığı bi parca burun alına surmeyi de unutmayın.
Eki Goruntule 704022
NARS ALLIK -DESİRE

GOZ
İsterseniz goz bazıyla başlayabilirsiniz boylece daha kalıcı ve daha guzel bi goruntuye ulaşırsınız. Goz bazından sonra iki palet kullanıcaz
Eki Goruntule 704028 Eki Goruntule 704027
THE BALM STAY MATT / THE BALM NUDE TUDE
Once İlk paletten Chung rengini butun goz ustumuze suruyoruz.
Daha sonra ikinci paletteki Stubborn rengini goz kapağımıza uyguluyoruz.
Aynı paletten Stand-Offish rengini burun tarafımızdaki goz iclerimize uyguluyup far fırcanızda kalanı gozunuzun dışına doğru uyguluyoruz.
Onceki paletten Batali tonunu kapağımızın ustunde kalan kavis kısmına ay şeklinde suruyoruz ve karıştırma fırcasıyla buraya bi golge yapıyoruz.
Sonra kuyruğunu cok uzatmadan ince şekilde eyeliner cekiyoruz. Daha duzgunce cekebilmek icin ben jel eyeliner uyguladım.
Eki Goruntule 704035
MAC GEL EYELINER - BLACK
Maskaramızı uyguluyoruz. Ve takma kirpiklerimizi takıyoruz.
Eki Goruntule 704037 Eki Goruntule 704038
MAYBELLINE VOLUM' EXPRESS CAT EYES ENVY TAKMA KİRPİK
Tutkal goruntusunu yok etmek icin eyelinerinizla bi kac daha gecin.
Takma kirpiği kendi kirpiklerinizle birleştirmek icin tekrar maskara uygulayın.

KAŞ
Kaş kalemiyle kaşlarınızı belirginleştirin ve seyrek olan yerleri doldurun. Sonra kaşlarınızı tarayın. Hem kalem hem fırca bir arada olan bi urun kullanıyorum ben:
Eki Goruntule 704041
CECILE EYE PENCIL

DUDAK
Dudaklarınız inceyse ve gerek duyuyorsanız once dudak kalemiyle cizginizi belli edin ve icini doldurun. Daha sonra ruj ve parlatıcımızı uyguluyoruz.Eğer dudaklarınız inceyse sadece dudaklarınızın orta kısımlarına uygulayabilirsiniz
Eki Goruntule 704045 Eki Goruntule 704044
LOREAL PARIS CARESSE RUJ: NUMARA 06 APHRODITE SCARLET / GLAM SHINE BLUSH