Sizde benim gibi likid hastasıysanız buyrun buraya gelin goze bambaşka bi anlam katıyo,ama surmeyi beceremiyorum diyosanız buyrun bikac tiyo buldum size Gozlerinizi gercekten belirginleştirmek icin ince bir cizgi halinde aylaynırınızı siyah, kahverengi, haki veya mavi renklerden birini secerek uygulayın. Aylaynırı duzgun uygulamak icin goz kenarlarınızı hafifce yukarıya doğru kaldırın ve kirpikleriniz boyunca duz bir hat cizin.

Gozunuzun ic kısmından başlayarak kaleminizi dikkatli bir şekilde kirpiklerinizin hizasından dışa doğru acı yapacak şekilde uygulayın.

Kucuk bir miktar genellikle yeterli olacağından ne kadar aylaynır uyguladığınız konusunda dikkatli olmalısınız. Heyecan verici bir goruntu icin biraz daha kalın ve uzun uygulayabilirisiniz. Zor fark edilsin istiyorsanız daha hafif uygulamalısınız.

Aylaynırlar (eyeliner) goz makyajının vazgecilmezlerinden biri. Gozlerin daha belirgin bir şekil alması ve kirpiklerin daha uzun gorunmesini sağlar. Genellikle goz kapaklarına, bazen de alt kirpiklere siyah veya kahverengi olmak uzere uygulanır. Cizgi sert ve kalın değil, ince ve yumuşak olmalıdır.