Bengu yeni albumu "Anlatacaklarım Var" ile hayranlarının karşısına cıkıyor. DMC etiketiyle piyasaya surulen albumun produktorluğunu de ustlenen Bengu, Nihat Odabaşı'nın cektiği video klibiyle de yakında ekranlarda olacak...
Pop muziğin sevilen sesi Bengu, bir onceki albumunden bir bucuk yıl sonra yepyeni bir calışmayla muzikseverlerle buluşuyor. "Anlatacaklarım Var" adını verdiği yeni albumunde; soz ve muziği Zeki Guner'e ait olan "Haberin Olsun" ve "Yaralı" şarkılarına yer veren Bengu; bu şarkıların DJ Burak Yeter ve DJ Ufuk Akyıldız tarafından hazırlanan versiyonlarını da seslendirdi. Toplamda 7 parcanın bulunduğu albumdeki tum duzenlemeler de Mustafa Ceceli'ye ait.
Bu album Bengu icin ayrı bir oneme sahip. İlk defa produktor koltuğuna da oturan Bengu "Yıllardır edindiğim tecrubeyle artık kendi işimin patronu oldum. Bu proje kendi produktorluğumde cıkarttığım ilk proje, bu nedenle cok daha fazla titizlendim. Mustafa Ceceli ile de cok eski dostuz ve yıllar sonra bu albumde buluşarak cok iyi bir iş cıkardığımıza inanıyorum." diyor.
Bengu'nun "Anlatacaklarım Var" albumunun cıkış parcası "Haberin Olsun" radyo ve muzik kanallarında aynı anda yayında olacak. Album fotoğrafları ve video klibi icin kendini Nihat Odabaşına teslim eden Bengu, şarkısının yanı sıra carpıcı goruntuleriyle de kendinden soz ettirecek.
Kaynak.