kızlar cilt bakımı bolumune sanırım sivilce ile ilgili olan kısma de konu actım tam olarak bilmiyorum forumu kusura bakmayın lutfen hatam olursa affola

orda bahsettim okuyabilirsiniz hanımlara yardımcı olmaya calısıyorum ve mutlu oluyorum. makyaj ve kozmetik urunleri hakkındaki sorularınızı cevaplarım sorabilirsiniz. guzel kalın
Cilt ve Guzellik Uzmanıyım Kızlar Sorularınızı Seve Seve Yanıtlarım
kızlar merhaba ben selma. bu kız kardeşim sultanın hesabı. oncelikle hepinizin bayramı mutlu ve bol şekerli olsun

o internette bakınırken gordum ve siteyi cok beğendim. oncelikle kadınları bu sekilde bir araya getiren ve bu kadar guzel bilgilerin oldugu bu sitenin yoneticilerini kutluyorum. kızlar ben 38 yasndayım evliyim. bircok ozel kurumda guzellik uzmanı olarak calıştım ve eğitimini aldıktan sonra 5 yıl cilt uzmanlıgı yaptım. Tanınmış bir kac markada belirli surelerle makyaj artistliği yaptım. Birbirinizle olan bili alışverişiniz cok guzel. coğu konuya goz attım. ben de işimin tecrubelerini kız kardeşlerimle tanıdıgım insanlarla paylaşıyorum. sizinle de burada paylaşmak isterim. sorularınız olursa cekinmeden sorun lutfen elimden geldiğince yardımcı olmaya calışırım. yeni bir hesap almayı beceremedigim icin kız kardeşim hesabını bana devretti

işimden fırsat buldukca size yardımcı olmaya calışırım. guzellikle kalın, hoşcakalın
konuyu yanlış yere actıysam ozur dilerim ve doğru yere taşırsanız sevinirim