Kızlar merhaba ,

Bir konu hakkında fikrinizi almak istiyorum.
Cilt bakımıma ozen gosteriyorum ve mumkun mertebe makyaj yapmamaya gayret ediyorum cildimin nefes alması icin.
Forumlarda acıbadem sutuyle cildini temizleyen arkadaşların yazdıklarını okudum ve bende aldım ama yanlış mı kullanıyorum bilemedim...
Normalde lorealin temizleyici sutunu surup pamukla silerdim.ardından duru su, sonra tonik ve krem.gayet guzel oluyordu.
Ama bazısı ilk bazısı son seferde suruyor acıbadem sutunu, benimde kafam karıştı...
Ben once guzelce yuzume suruyorum acıbadem sutunu.o arada diş fırcalama işimi bitiriyorum boylece acıbadem sutu 4-5 dk kalıyor yuzumde.
Sonra doğal sungerimi nemlendirip, yuzumu siliyorum.ardından durulayıp tonik ve krem suruyorum.sabah acıbadem surmuyorum, yuzumu suyla yıkayıp direk tonikliyorum.akşam bu saydıklarımı yapıyorum, cok fazla yormak istemiyorum cildimi sabah akşam sabun surerek.işten gelince bioderma ile yıkıyorum yatmadan da bu saydıklarımı yapıyorum.

Kimisi gece surup yatıyor acıbadem sutunu.bazısı nemlendiyor diyor bazısı temizliyor diyor bazısı da silip savunuluyorum diyor...
Cildim bi kac gundur yani bu işlemi yapalı beri gayet guzel duruyor ama temizleyemiyornuşum gibi bir hisse kapıldım herkesin farklı bi metodu var...
Sizce benim yaptığım şekil uygun mudur, etkili bir temizlik sağlayabiliyor muyumdur?..

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gonderildi