işte kızlar size soz verdiğim gibi ilk adım adım makyaj denememi yaptım.. renkler daha iyi cıksın die oldukca koyu bir smokey makyaj uyguladım.... goz zevkinizi bozacak bazı kucuk detaylar olabilir( kıl,tuy vs.sırnaşık şey ) kusura bakmayın bunlar icin... bakalım begenecek misiniz ??

1. adım : makyajsız, yeni yıkanmış goz

2. adım : everyday minerals markalı pearl beige rengi concealar, inglot far bazı ve kaş farını uyguladım

3. adım : gri far uyguladım

4. adım : golgeleme yaparak siyah far uyguladım ve gri ile siyahı birbirine karıştırdım (rengi acık cıkmış)

5. adım : eyeliner, goz kalemi ve rimeli surdum

ve yanaklara geldik , gozlerime concealar surerken tum yuzume de everyday mineralsin fair medium renkli pudrasını surdum

6. adım : yanağımı ice cekerek elmacık kemiklerim daha cıkık gozuksun die bronz bir pudrayla golgeleme yaptım

7. adım : golgelemenin bitmiş hali ( her ne kadar belli olmasa da )

8. adım : allığımı uyguladım

9. adım : allığın uygulanmış hali

ve son makyaj tam olarak nasıl gorunuyor:

bir de merak eden olursa diye kullandığım urunleri de fotoğrafladım :

kızlar merak ettiğiniz bir şey olursa sorabilirsiniz, umarım biraz olsun yardımcı olabilmişimdir
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

not : cıkan kaşlarımı gormeyiniz
1.boş, cıplak goz :icecream:

2. pastel concealar, inglot far bazı ve kaş kalemi :

3. emily 114 numara goz kalemini gelişiguzel surdum :

4.acık yeşil bir farla kalemi ve farı birbirin karıştırıp dağıttım :

5.goz altına da aynı kalemden ve fardan surdum :

6.mineral farımı ıslak fırcayla eyeliner gibi uyguladım ve kaş altına beyaz sedefli far surdum

7. en son olarak da avon superfull midnight rimelini surdum:

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
kızlar başlığı ilk actığımdan beri eklediğim fotoları ilk mesajıma koyayım dedim ama hepsi sığmadı. Oyuzden kalanların sayfa numaralarını vercem, en azından bulmanız biraz daha kolaylaşır.
14. sayfa, 16. sayfa, 21. sayfa, 22. sayfa,24. sayfa ,26. sayfa , 28.ve 31 sayfada yine yaptığım makyajları bulabilirsiniz. Ayrıca kızlar kibele's makeup world adresli bloğumda diğer makyajlarım ve kozmetikle ilgili bilgileri de bulabilirsiniz.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------