Bazen yenilik yapar ya insan saclarında , tarzında
bende kozmetik markamda değişiklik yaptım. Hic keşf etmediğim urunleri keşif dunyasına cıktım.

Cecile Loose Powder

ılk kez renkli pudra kullanmaya başladım .Guzel bir pudra ozellikle fondoten uzerine uygulandığında puruzsuz ve ipeksi gorunuyor. Cok acık tenliyim 01 nosunu kullandığımda hafif bir bronzluk sağlamış oluyorum.Pudra kutusunda kucuk satenli pudra ponponu olmasıda hem şık hemde pratik.

Cecile Blusher Balls
Farklı bir marka kullanıyordum top allığımı bir değişiklik yapmak isteyincede Cecili i keşfettim.Resimdeki 01 no fuşya ve bordo toplardan oluşuyor.ıcinde simleri yok ama oldukca guzel gorunuyor devamlı top allık kullanmama rağmen ilk kez allığımın markası bu urunle soruldu.Kullandığınız allık rengine gore istediğinizi secebilirsiniz tonlar mevcut.
Beni ceken şeylerden birtaneside allık kutusunun tasarımı oldu. Diğer kutularda olduğu gibi toplar toz haline kolay kolay gelemez ve ustte ayrı acılan bir kapağın icinden mini bir allık fırcası cıkıyor ayrıca bir fırca taşımaya gerek yok..

Cecile 3D Effect Lips

Surulduğu anda dudakları dolgunlaştırır. Dudak cizgisini yeniden şekillendirerek, dış hatlarını belirginleştirir.
ıceriğindeki B3 vitamini sayesinde kan dolaşımını artırarak dolgunlaşmayı hızlandırır.
12 saat boyunca cok daha dolgun, yumuşak ve seksi bir gorunum sağlar.
Islak ve parlak gorunumuyle etkileyici ve baştan cıkarıcı dudaklar yaratır.
Bendeki no 01 abartılı olmayan ama belirgin hoş bir ton aşağıda saydığım ozellikler maxi lips icinde gecerli...
_Hem cok parlak gorunuyor hemde yapışmıyor,
_Kokulu ruj sevenlerin buyuk ihtimal yalamak isteyecekleri kadar tatlı bir kokusu var.
_Fırcalı , sunger yapısından rahatsız olanlar icin ideal.
_ıcinde kristal gibi ışıldayan sim parcacıkları var.
_Surduğunuz anda dudakları gercekten dolgun gosteriyor.
_ılk surerken kıvamı koyu gibi gelsede akmasını ve dağılmasını onluyor bu koyuluk.

Cecile Maxi Lips
Bendeki 03 no , ve şimdiye kadar denediğim lip glosslar icinde en cok sevdiklerim arasına girdi.Urunun bir kac aylık kullanımdan sonra ciddi bir dolgunluk sağladığı belirtilmiş ben yeni aldım ve duzenli kullanamıyorum ancak surduğum zaman.
_Hem cok parlak gorunuyor hemde yapışmıyor,
_Kokulu ruj sevenlerin buyuk ihtimal yalamak isteyecekleri kadar tatlı bir kokusu var.
_Fırcalı , sunger yapısından rahatsız olanlar icin ideal.
_ıcinde kristal gibi ışıldayan sim parcacıkları var.
_Surduğunuz anda dudakları gercekten dolgun gosteriyor.
_ılk surerken kıvamı koyu gibi gelsede akmasını ve dağılmasını onluyor bu koyuluk.
Markanın acıklamasıysa ;

Bir ay duzenli kullanıldığında dudaklarda %40 dolgunluk sağlar. Nemlendirirken, ozel formulu sayesinde dudakları yeniden yapılandırır. Dudakların ana hatlarını belirginleştir ve seksi bir gorunum sağlar. Yuksek derecede parlatma ozelliğine sahiptir.
Cecile Maxi Lips Klinik Test Sonucları:
22 ve 40 yaş arası sağlıklı dudakları olan 10 kadına 29 gun boyunca gunde 3 defa Maxi Lips surulduğunde ortaya cıkan klinik testlerin sonucları:
•Dudak hacminde % 40 artış
•Dudak neminde % 60 gelişme
•Dudak goruntusunde %100 şişme
•Dudak yumuşaklığında %70 artış