Herkesinkilere baktım ben de ozendim bir konu acayım dedim

Başlıyorummmm:
Eki Goruntule 408111 clinique sabun, iki tonik ve de nemlendiricim. cildim yağlıya donuk olduğu icin 3 numara kullanıyorum.
* tonik iki tane, pembe olanı gece diğerini sabah kullanıyorum.
* yeşil gibi olan tonik daha yoğun kıvamlı, hassas ciltler icin, adı mild clarifying lotion.
* diğer pembe tonik daha sert bir şey gece kullanıyorum ki tamamen temizlesin.
* nemlendirici de kremden cok jel gibi, cildiniz yağlı ise nemlendirici jel kullanın, krem değil!
Eki Goruntule 408113 bunlar da clinique. ben genelde clinique kullanıyorum cilt bakımda da makyajda da cok memnunum, parfumsuz ve alerji yapmayan urunleri var.
* şimdi sırasıyla en baştaki guneş koruyucu. lekelenmeyi onluyor.
* mor olan "take the day off" makyaj temizleyicisi, calkalayıp kullanıyorsunuz. cok memnunum, makyaj temizlemede bence en iyisi clinique ve lancome (kucuk boyu var, cok iyi bir urun).
* sonra sağındaki pembe minik şey super moisturizing nemlendirici jel. seyahat boyu bu. ucak yolculuklarında falan klimadan yuzum kağıt gibi olunca kullanıyordum (tabii şimdi krem sokmak yasak bildiğim kadarıyla, gerci belli bir ml'e kadar).
* hemen arkasındaki de deep comfort vucut kremi.
* onun onundeki mavi de seyahat boyu peeling, all around face diye.
* onun arkasındaki yeşil olan da her cilt tipine uygun yine yuz yıkama jeli.
Eki Goruntule 408114 bu orogold markasının peelingi. brandroom ve harvey nicholslarda satılıyor. 350-400 tl gibi bir fiyata almıştım ki o da indirimde

Eki Goruntule 408115 bu da ıvır zıvırlarım

* rexona roll-on deodorant
* lancome goz makyajı temizleyicisi
* vaseline mentollu dudak nemlendiricisi
* yves rocher uzumlu dudak nemlendiricisi
* yves rocher kakaolu dudak nemlendiricisi
* yanındaki minik krem clinique all about eyes, puffy eyes diye bir goz kremi goz ve gozaltındaki şişkinlikleri azaltmaya yonelik bir krem
* ustundeki de onun serumu, puffy eyes (puffy cok şirin bir kelime değil mi

Eki Goruntule 408116 bunlar body shop urunlerim. makyajı en sona sakladım en heyecanlı yer diye

* body musk diye bir sprey, cok guzel kokuyor genelde carşaf, yorgan, yastık, nevresim, perde, havlu vb onlara sıkıyorum. cok temiz bir kokusu var.
* yanındaki limonlu duş jeli
* diğeri de limonlu vucut losyonu.
* sonra benim muhteşem kenevirli ayak kremim ve el kremim. mucize. bir de dudak kremini kullanıyordum bunun ama body shop yakında olmadığı icin gitmeye uşeniyorum, aldığım zaman 8-10 tane topluyorum. hepsi bitti ben de yves rocherden aldım. onlardan da memnunum ama bittiklerinde yine body shop kenevirli lip hemp'e geri doneceğim.
Eki Goruntule 408117 victoria's secretlarım. daha turkiyeye gelmemişti, gecen yaz amerikadan almıştım.
* plum drop serisi cok guzel kokuyor, parlak kremi ve de cok guzel spreyi var.
* diğeri de mango temptation. ben bunları sıkmıyorum kendime odama sıkıyorum sadece. cok guzel kokuyorlar. vs genelde şekerli kokular yapıyor ama ben şekerli olanlarını sevmiyorum, bunlar aralarında en hafif olanları.
Eki Goruntule 408118 ojelerimmm

* flormar bildiğimiz cila
* diğeri de bordo 306 numara.
* pastel de acık bir renk tam anlayamadığım bir renk ama guzel duruyor, 88 numara. googleda aratınca pembe cıkıyor resimler ama herhalde onlar uc kat falan surmuş ben tek kat suruyorum gayet de guzel duruyor frenchin ustune suruyorum hatta.
* torpu de pragdan. cok guzel

Eki Goruntule 408119 veeeee makyaj malzemelerim! aslında yuzume bir tek pudra surerim (az sonra o kısma geleceğim) coğunu kullanmıyorum buradakilerin.
* sol ust koşede gormuş olduğunuz clinique mattifying powder her zaman kullandığım pudramdır. cok cok memnunum. yuzunuz kesinlikle parlamıyor. renk tonu her ne kadar gorunmese de invisible matte.
* onun yanındaki minik de yine goz cevresi icin kullandığım puffy eyes serumu.
* sonra buyuk kutudaki pudra clinique şeffaf pudram.
* onun yanında max factor bronzlaştırıcı pudra var, ki kendisini bir kere kullandım o da arkadaşıma makyaj yaparken. teyzem kendisine almış ama hoşuna gitmemiş ve bana verdi.
* onun yanındaki sephora minik fırca seti, amerikadan almıştım.
* onun sağındaki de clinique concealer. concealer ayarında kullanıldığında cok guzel aydınlatıyor yuzu. oyle pınar altuğ gibi goz altlarını bembeyaz yapmaya gerek yok.
* ikinci sıraya geciyorum. nars pudra. renk ismi: orgasm. pembemsi bir şeftali. bana pembe pek yakışmıyor pek bu da bayağı pembeye kayan bir şeftali ve bence gozeneklerimi ortaya cıkarıyor. bunu da bir kere kullandım. zaten ben yuzume surecek bir şey hic almadım, burada gorduklerinizden sadece matlaştırıcı pudrayı almıştım free shoptan o da. kalanlar ya annem ya teyzem vermiştir ya da bir setin icinden cıkmıştır. surmediğim icin almıyorum.
* neyse hemen yanındaki de clinique far. kahverengi ve cok ucuk bir pembe. pembeyi kaşlarımın hemen altına suruyorum guzel duruyor ama onu da cok nadir kullanırım birine makyaj yapacaksam ya da bir doğum gunu onemli bir şey falan varsa.
* hemen sağdaki de pembe clinique pudra. yine bir setten cıktı

* onun yanındaki tchibo'dan. bronzlaştırıcı pudraymış. annem set almıştı bana onun icinden cıktı.
* bir de onun hemen onundeki şey de onun simli parlak bir tozu boyle yaka kısmına falan suruluyormuş.
* fırcalarımın hepsi clinique.
Eki Goruntule 408120 geldik kalemlerime. yine genelde clinique takılıyorum.
* en ustteki chanel bronz rengi goz kalemi. rengi cok guzel.
* altındaki clinique quickliner for eyes, really black ya da real black mi ne siyah yani sonucta. quickliner boyle ruj gibi alttan dondurunce cıkıyor acma sorunu yok.
* bir altındaki de yine clinique quickliner for eyes, grape yani uzum rengi, mor. cok seviyorum

* altta, clinique cream shaper sanırım siyah goz kalemi. simli simli. cok guzel ve diğerine gore daha yumuşak bir dokusu var.
* diğeri de yine clinique cream shaper bu da kahverengi.
* iki tane dudak kalemim var. ikisi de sephora. kullanmıyorum pek (yine bunu da ben almadım anladığınız gibi). kullanırsam da rengi hoşuma gidiyor ruj gibi boyuyorum dudağımı biri daha simli gibi acık pembe.
* diğeri de daha koyu boyle vişneye kacan bir pembe. dudak kalemi surunce araplar gibi duruyor cok itici bence. en iyisi dokundurup dağıtmak. hem daha dolgun gosterir dudağı.
* chanel kalemtıraş eşantiyon

Eki Goruntule 408121 aslında rujlarla pek işim yok genelde surduğum tek şey nemlendirici, olur da bir ara aynaya bakarsam o zaman surerim o da dokundururum. chubby stickler hem nemlendiriyor, hem hafif ışıltılı hem de renk veriyor o yuzden cok kullanırım cok guzel. parlatıcılardan nefret ediyorum! yapış yapış. ıyykk.
* birincisi clinique parlatıcı, koyu pembe.
* ikincisi de yine acık renk clinique parlatıcı, cok şeker minik boy. tabii ikisine de para vermedim setlerin icinden cıktı

* clinique chubby stick mega melon
* clinique chubby stick honey bilmem ne adı. bunun rengine bayılıyorum favorim, inanılmaz bir şey. harika!!!!

* clinique chubby stick seti almıştım icinden dort tane minik boy cıkıyor (bu boy işte minik dediğim, diğer boyları işte solda duranlar yani pek fark yok) woppin watermelon
* clinique chubby stick super strawberry
* bir ondeki ve soldaki tchibonun setinin icinden cıktı, rengini cok seviyorum şu bayıldığım chubby stick'in yayvanlaşmış hali, bu biraz daha body shop dudak parlatıcılarının katılaşmış kıvamı, fırcayla suruyorum guzel bir şey.
* yanındaki cupcake tipindeki parlatıcı (pembe simli rengi var) h&m'den. bu da milanodan

* en ondeki de karpuzlu body shop parlatıcı
* fırca clinique
Eki Goruntule 408122 canım rimellerim. yine clinique favori markam, her zamanki gibi.
* en baştaki lancome hypnose drama. cok methini duyduğum icin ama para vermeye kıyamadığım icin free shoptan almıştım. gerci yine ucuz değildi 24€ sanırım. neyse anlatayım biraz, benim kirpiklerim zaten uzun ve kıvrıktır herkes cok beğenir ben de zaten bir tek gozlerime makyaj yaparım. ilk surunce hoşuma gitti. sonra yine surdum iki uc derken yamuk yumuk oldu kirpiklerim boyle kurudular yapıştılar sanki ucuz rimel surmuşum gibi. tabii sonra alıştım sure sure. daha sonradan da altına clinique lenghts uyguladım oyle surdum lancome'u. daha guzel oldu.
* ikincisi clinique high impact mascara. cok doğal bir etki yaratıyor, hemen de suyla cıkıyor. kahverengi
* clinique high lengths mascara en cok beğendiklerimden biri gercekten şimdiye kadar en cok beğendiğim uc rimelden biri. (singulier, hypnose drama ve bu)
* clinique high impact mascara siyah. bazı mascaraların altına ilk kat olarak bu rimeli uyguladığımda uste surduğum rimelin etkisi artıyor.
* clinique high impact curling, siyah. aslında bu kirpikleri kıvrık olmayanlar icin ama silikon var icinde ve kirpiği kavrıyor, kirpiğe zarar vermeden hemen ustune kendi dokusunu oluşturuyor, sıcak suda parca parca dokuluyor o yuzden. cok kararsızım bu rimel konusunda. başta kullanınca fazla ıslak geliyor sonra inanılmaz bir rimel oluyor ki hpnose drama ve singulieri falan sollar.. sonradan katılaşıyor kuruyor bir acayip oluyor yapış yapış, ama o olgunluk seviyesi var ya, takma kirpik taksanız bu etkiyi yaratmaz!
Eki Goruntule 408110 bu da benim canım parfumum hermes kelly caleche edt. genelde 50lik alıyorum cantaya atıyorum, pratik. 100lukleri hediye aldırıyorum doğum gunlerinde yılbaşında falan

Eki Goruntule 408123 bunlar da diğer parfumler. ortadaki armani she, diğer de van cleef & arpels oriens. ikisini de cok seviyorum ama sıkmıyorum

cok yazdım kusura bakmayın