Selam kızlar, şoyle bir sorunum var: Ben makyaj yapmadan once nemlendirici suremem cunku ustune surduğum fondoteni kapatıcıyı kusar resmen. Cildim yağ surmuş gibi vıcık vıcık olur. Fazlasını peceteyle alırım ustune pudrayı boca ederim de ancak toparlanır. Ya da en az bir saat beklemem lazım nemlendirici kurusun diye. Hangi ceşit hangi marka krem losyon ne denediysem hep boyle oldu. Bende secimimi nemlendiriciden yana kullanıp fondoten pudra merakımdan vazgectim artık kullanmıyorum. Bu hakkımı ozel gunlere saklıyorum

Ama goz altlarımda durum idare edilecek gibi değil maalesef. Hem mor, hem de guler yuzlu olmanın negatif etkisiyle kırışıklıklarım var. Şimdi şoyle bir urun arıyorum; kırışıklar icin mucize beklemiyorum da morlukları kapatsın, kimyasal icermesin, bal mumu kıvamlı olmasın, cilt ustunde cekiştirip durmak, iyice kırıştırmak zorunda kalmayayım. surunce yapış yapış olmasın, ustune pudra gerektirmesin, zaten yeterince mahvoldular biraz nefes alsınlar. Cok detay yazdım cunku daha once denediğim onlarca kapatıcıda hep bu sorunları yaşadım. Bu ozelliklerde bildiğiniz bir urun var mı? Yardımlarınızı bekliyorum.
iPhone 'den Kadınlar Kulubu aracılığı ile gonderildi