Kizlar forumda birkac baslik gordum, kirpik uzatmak hakkinda.
Kirpik boyu, ka$ boyu genetiktir. Ne yaparsaniz yapin herzamanki kiprik boyunuzdan 1-2mm dahi uzatamassiniz.
Bir kirpigin omru 6-8 haftadir. Kullanacaginiz yaglar vs. sadece dokulen kirpiklerinizin daha cabuk cikmasini ve azda olsa koklerinin guclenmesini saglayacaktir.
Size 2 tavsiyede bulunayim.
1., Dikkat ettiyseniz, kirpiklerimizin kokleri koyu renkte ve uclarina dogru soluktur, cunku uclari pigmentsizdir. Kirpiklerinizi BU ISTEN gercekten anlayan, kuaforde, guzellik salonunda vs. boyatin. Azda olsa kirpikleriniz (rimelsizken) biraz daha uzunmus gibi duracak.
2., Aranizda duz kirpikli olanlariniz varsa, yine BU ISTEN anlayan bir kuafore vs. kendinize kirpik permasi yaptirin. 2 ay kadar kadar kirpik kivirma makasi ile hic ugrasmak zorunda kalmayacaksiniz. Ve makastan daha guzel sonuc alacaksiniz. Kirpik permasi varken rimel surerseniz, gozleriniz cok hos gozukecektir.

Hem kirpiginizi boyamak hem kirpik permasi istiyorsaniz, ONCE KIRPIK PERMASI YAPTIRIP; SONRA BOYATMALISINIZ!
Kizlar tekrar soyluyorum, bu islemleri ANLAYAN birine yaptirin, cunku bir defasinda istanbulda bir kiz gormustum, kirpik permasi yaptirmis. Kizin kirpikleri " L " gibi duruyordu, cok pisman olmustu.

Ayrica turkiyede yasamiyorum kizlar, yani turkiyede herhangi bir guzellik salonunun, kuaforun vs. reklamcisi degilim