Arkadaşlar merhaba. Butun kızların ortak derdi olan ince kaşlardan kurtulmak icin mukemmel bir yontem bulmuştum gecen gunlerde denedim 2 hafta oldu kullanalı mukemmel sonuclar aldım. Eskiden kaşlarım kalındı ama o lanet kuaforler kasımı bıtırmıstı suan eskı kaslarıma kavusmama ramak kaldı cok mutluyum. Şimdi gelelim formule, kızlar cok basit bir yontem oncelikle hakiki zeytinyağı sarımsak acı badem yağı( tatlı da olabilir) ve tuzu alıyoruz. Bir kaseye sarımsagı ınce ınce dogruyoruz ince olması onemli uzerine bir tatlı kaşığı hafif ılıtılmış zeytinyağını ve birazda tuz ekliyoruz. Sonra bunu kaşımızın uzerine uyguluyoruz. 15 dakika bekledikten sonra badem yağıyla kaşlarımızı tarar gibi suruyoruz. Ben bitmiş rimeli temizleyip onun fırcasıyla uyguluyorum sizde oyle yapın isterseniz. Gunun herhangi bir saatinde uygulayabilirsiniz ama 2 saat beklemesi şartıyla. 1 haftada bile farkını anlayacaksınız tuyleri bile kalınlaştırıyor. Bu yuzden surerken dikkat edin kirpiklerinize kadar kaş cıkmasın