Merhaba arkadaşlar oncelikle kendimi tanıtayım sizlere; ben kaş dizayn yapıyorum ve profesyonel make up uzmanıyım( fantastıc, porselen, sahne makyajı, body paint) gibi... Bircok iyi cekimlerde bulunuyoruz ve kadınların hic bitmeyen "duz kaş" modasına ayak uydurma istekleriyle karşılaşıyoruz ornek olarak ta bazı unlu bayanların kaşları gosteriliyor ve " bende boyle istiyorum" cumlesini hemen hemen her gun duyuyorum. Oncelikle kişi kendi yuz hatlarını iyi tanımalı ve gosterdiği bayana benzemek gibi bir cabası olmamalı! Herkesin kaş, goz, burun, yanak yapısı aynı değildir. Genellikle ornek alınan bayanlar lokal estetik uygulamış oluyor. Kendi yuz hatlarımızla barışık olalım ve her zaman doğal kaş alımını tercih edelim. Kaş alımında asla iplik kullanılmamalı. Asıl ustalık cımbız ve makas kullanımıdır. Ornek olarak iplikle alınan kaşın uzama suresi cok kısadır ve deri altında batık oluşumuna sık rastlanılır. Cımbız kullanılarak kaş alımı biraz daha uzun surer fakat, net bir goruntu ortaya cıkar. Kıl kokuyle alınmalı ve kırılmamalıdır. Beni tercih eden bayanlar bu nedenle mutlu ayrılıyor salonumuzdan. Nedeni ise, kaşları cok kısa zamanda uzamıyor, aralarda boşluk oluşmuyor, kıl dik olarak cıkmıyor ve uzama aşamasında kotu goruntu olmadığını belirtiyorlar. Yuz hatlarını yumuşatmak veya keskinleştirmek tamamen uzmana bağlı olan birşeydir, bakış acısı cok iyi olmalı. Bir bayan bana soru yonelttiği zaman ona olur veya olmaz, size yakışmaz gibi cumleler asla kullanmıyorum. Cunku onun benim gozume ve bakış acıma ihtiyacı var kaş, eye liner butunluğu cok ince bir puf noktasıdır. Kucuk dokunuşlar bazen harika goruntulere sebep olabiliyor. Unutmayın ki fazla makyaj yaparak cok guzel goruntuye sahip olamazsınız ve yuz hattınız dahilinde alınmayan kaşlar bakışlarınızı olumsuz yonde etkiler... Şimdilik paylaşacaklarım bukadar bana ulaşmak isterseniz her zaman kapım acık