[COLOR="Magenta"]senağlamaMerhaba arkadaşlar ben 5 ay once yuzumdeki benleri aldırdım bunu siteyle de paylaşmış bilgi edinmiştim hepinizden şimdi ise bu izler zamanla azalacağı icin şuanda belirgin durumda ve sokağa cıkmadan once cok iyi kapatacak bir fondotene ihtiyacım var,bunun icin "kryolan" diye bir alman markası var profesyoneller icinmiş ama cok iyi kapatıyormuş kullananlardan oneriler rica ediyorum,ne kullanabilirim?

Bir de acilen almam gerekiyor mesela hemen yarın almam gerek bi kac gune kadar iş
mulakatına cağrılabilirim ,yuzumdekileri aldırmak icin 1 yılım gecti evde, oyuzden işe girmem lazım evde olmuyor yeni mezunum yuk oluyor gibi hissediyorum aileme buyuzden acilen en iyi iz kapatıcı fondoten nedir ve ben izmirde hemen yarın bunu nerden alabilirim?? LUTFEN YARDIM EDİN YANITLARINIZI BİLGİSAYAR BAŞINDA BEKLİYORUM..şimdiden hepinize cok teşekkurler:a015:
[/SIZE:

[]not.[/U][/U]İNTERNETİM YARIN KESİLECEK LUTFEN BU KONUDA BİLGİSİ OLAN ŞİMDİ YAZSIN COK İHTİYACIM VAR TAVSİYELERİNİZE:uhm:senağlama8