Buyuk gozler ve dramatik bakışlar, hepimizin ruyası. Daha anlamlı bakışlar elde etmenin en iyi yolu olan buyuk gozler illuzyonu, daha uzun ve dolgun kirpiklerle mumkun! Sen de upuzun kirpiklerinle kelebek kanadı etkisi yaratmak ister miydin?
Birinci adım:
Bakışlarını kusursuzlaştırmak icin, bir primeri goz kapaklarına eşit şekilde dağıtarak işe başla.
İkinci adım:
Ust kirpik diplerinin dış kısımlarına, incecik bir cizgi halinde siyah eyelinerı uygula. Siyah bir goz kalemini, alt kirpik diplerinin dış kısımlarına fazla dağılmayacak bicimde cek. Beyaz bir goz kalemini de alt kirpik diplerinin ic kısımlarına uygula.
İpucu: Ekstra canlı bakışlara sahip olmak icin, gozlerine birer damla Visine damlatabilirsin.
Ucuncu adım:
Ruzgar estirebilecek kadar uzun kirpikler icin, oncelikle kirpik kıvırıcını sac kurutma makinesiyle 10 saniye kadar ısıt. Daha sonra kirpiklerini koklerinden kavrayarak kıvır ve 15 saniye kadar beklet. False Lash Wings maskarayı sağa sola hafifce oynatarak kirpiklerine uygula.
İpucu: Kirpiklerini daha da uzun ve yoğun gostermek istiyorsan, maskara oncesinde bir miktar sac jolesi kullanabilirsin.
kaynak: makyaj.com