Kapalı havalarla ve ortaya cıkmaya başlayan kalın kıyafetlerle beraber, makyajda kullandığımız renkler de koyulaşmaya başladı. Aslında, koyu renklere olan eğilimin yanıltıcı etkisine kapılmamak mumkun! İster gunluk ister gece, makyajına biraz farklılık katarak kışın kasvetini bir kenara bırakmak ister misin?

Sıra sende
Pastel tonlardaki bu makyajla icin acılacak!

Birinci adım:
Bu romantik gorunum doğal ve ışıltılı bir tene sahip olmayı gerektiriyor. Aydınlatıcı ozellikte bir primerle cildini makyaja hazır hale getir. Ardından bir BB kremi cildine parmaklarınla yuvarlak hareketler yaparak uygula.Şeftali rengi bir allıkla ten makyajını noktala.

İkinci adım:
Goz kapaklarına da primer surdukten sonra, pastel mavi renkte bir goz farını fırca yardımıyla uygula. Kaş kemiklerine taşırmamaya ozen goster. Siyah jel eyelinerı, ust kirpik diplerine ince bir cizgi halinde uygula. Son olarak alt ve ust kirpik diplerine bolca maskara uygula.

Ucuncu adım:
Pastel acık mavi rengine, ucuk pembe bir ruj cok yakışır. Nude renkteki bir dudak kalemiyle dudaklarını dolgunlaştır ve ruju sur. Ruj ustune transparan pudra surerek mat bir gorunum ve kalıcı bir etki elde et.

Bu pastel rengi neyle kullanacağım diyorsan, şık ve klasik siyah elbiseni bu makyajla renklendirebilirsin.

Kaynak : makyaj.com