selam arkadaşlar uzun zanamdır entele ve diğer sac bakım başlıklarında da yazıyorum ama ayrı bir başlıkla 1 aylık emeğimin sonucunu yazmak ve paylaşmak istedim sizlerle.

biliyorsunuz saclarım kuafor terorune uğradı kısaldılar. ben burayı keşfedene kadar sac bakımından bi haberdim ne entele ne bademyağı vs bilirdim. sacım gidince kıymete bindi tabii ki

neyse 1 ay boyunca birazdan yazacağım formulu uyguladım ve sonuc mu?

1 ay sonra sacımı kesen kuaforume gittim ne kadar kızmış olsam bile severim kendisini. neyse 1 ay sonra fon cektiricem kendisine
uzamış mı dedim evet o bahsettiğin otu mu kullandın dedi evetsırnaşık şey dedim

ama ne yaptıysan dedi sacların kendine gelmiş cok guzel olmuşlar dedi. dolgun parlak duruyorlar o yaptığın şeye devam et dedi.:hooray:
diğer elemanlar formulumu falan istediler benden, hatta her gelen elliyo sacımı ay ne guzel diye ki 1 ay once ağlayarak cıktım resmen oradan.senağlama
lafı cok uzattım ama cidden guzel sonuc aldım ve sizinde işinize yarasın isterim.
:icelim:
ben 2 gunde bir bazen uşendiğimden 3 4 gunde bir sacıma 2 su bardağı su ve 2 subardağı sirke ile kaynattığım entele karışımıyla koklerine masaj yaparak 2 3 saat bekledim sonra banyo yaptım.
sacımıda icine camterebentin ve sac bakım yağı karıştırdığım şampuanımla yıkadım nemi gidene kadarda havluya sarılı bekledimsengozlerimebaksanab

ve sonuc yazdığım gibi oldu ki ben sacını utuleyen:cok uzgunum: paso fon ceken ıslakken tarayan kıymet bilmeyen biriydim o derece yıpranmıştı saclarım 1 ayda duzeldi.
:dance::sm_cool: