arkadaşlar benim yıllardan beri sac dokulmesi problemim var.bircok şampuan,yağ,serum hatta hap kullandım ama sonuc alamadım en sonunda doktora gitmeye karar verdim ve bakın neler oğrendim:

-hic bir şampuan sacı dokmez ve sac cıkarmada etkili olmaz.doktorun bana soylediği şeyi aynen aktarıyorum:"bir ağacın yapraklarını yıkayarak kokunu guclendiremezsiniz."

-sac icin kullandığımız yağların sac dokulmesi uzerinde bir etkisi yok,bakım yapmak icin kullanabiliriz.Ama sac icin en sağlıklı yağ:zeytinyağı!fakat sacımıza surmuyoruz,yemeklerimizde bol bol zeytinyağı kullanıyoruz yani sacımızı icten besliyoruz.

-ısırgan otu saclar icin cok faydalıymış,tabiki yemeğini yapıyoruz yada cayını iciyoruz.

-Guzellik merkezlerinde uygulanan sac mezoterapiside koku beslediği icin faydali olabiliyormuş.

kızlar doktorun surekli tekrar ettiği şey şu:sac DAMARDAN beslenir.dışarıdan alacağımız onlemler bunu engellemez.

BESLENMENİZE DİKKAT EDİN,STRESLİ BİR HAYATTAN UZAK DURUN BOL BOL ZEYTİNYAĞI TUKETİN VE BİR AN ONCE DOKTORA GİDİP KAN TAHLİLİ YAPTIRIN!

Sac dokulmeniz genetik olsa bile TEDAVİSİ VARMIŞ bu da cok sevindirici.

Nice sağlıklı ve guzel saclı gunlere