Arkadaşlar bu maskeyi 2 gun once tesadufen aldım bir parfumeriden sac boyası almıştım fakat daha sonra boyanın renginden hoşlanmayıp başka bir urunle değiştirmeye karar verdim aradığım urun orda olmadığından para iadede soz konusu olmadığından satış temsilcisi bayanın tavsiyesi ile NATUR VITAL'in Juniper Mask Hydrates & Reestructures
isimli urunu aldım aynı urunun 4 ceşidi var benim aldığım canlandırıcı ozelliği olan yeşil kapaklı diğerleri renk koruyucu, duzleştirici ve hacim kazandırıcı.
Kızlar dun ilk defa denedim urunu saclarıma 1 hafta ara 2 kez ust uste ile rofle yaptırmıştım ince telli saclarım resmen mısır puskulune dondu hatta mısır puskulu benim saclarımın yanında yumuşacık kalır. Saclarımı yıkadıktan sonra maskeyi sacımda 5 dk tuttum duruladım sac kremim bile bu kadar yumuşatmamıştı saclarımı saclarıma fon cekmedim tarayıp kendi kendine kuruması icin bıraktım bu sabahta hala saclarım yumuşak. Umarım bir kac kullanımdan sonra daha fazla duzelme olur gelişmeleri yazarım. Aynı sorunu yaşayan arkadaşlara tavsiye ederim ben saclarıma dokunmaya korkar olmuştum...