arkadaşlar kadınlar kulubune yeni uye oldum bi kac gun oldu ve cok mutluyum ayrıca size teşekkur borcluyum. buradan yaptığım araştırmalar sonucunda yaklaşık 3 aydır saclarıma bakım yapıyorum ve cok memnununm. şoyleki saclarım yaptığım bilincsiz rejimler ve sık boyama gibi sebeplerden dolayı deyim yerindeyse kendinden gecmişti. sanki kafamda mısır puskulu taşıyordum yada beni şiddetli elektrik carpmıştı. sonraaaaaaa siz değerli uyelerin tecrubelerinden yola cıkarak
tatlı badem yağı, susam yağı, hint yağı, ceviz yağı, zeytinyağı ve cam terebentinin esansını aldım eşit miktarda karıştırıp haftada 2 defa olmak uzere saclarıma uygulayıp yaklaşık 4 saat kadar beklettim. muthişşşşşş. saclarım artık kendine geldi toparlandı neredeyse hic dokulmuyor yumuşacık ve saca benzedi. tabi bu arada saclarımı hic toplamıyorum, tararken falan cok nazik davranıyorum, fazla fon boya falan bunlardan uzak duruyorum. ama gecenlerde dayanamadım ve utuledim sonra cok pişman oldum nerdeyse butun emeklerim boşa gitti dedim yani. cok fena oldular arkadaşlar kesinlikle utuden uzak durun tamam guzel oluyo ama saclarımıza yaptığımız buyuk bi haksızlık bence. hepinize sevgiler ve teşekkurler.a.s.a.s.