Ece Seckin & Enrique Igleasias dueti!

Ece Seckin, Bloomberg Tv'de yayınlanan ve Aslı Şafak'ın sunduğu "Aslı Şafak'la İşin Aslı Yılbaşı Ozel" programında 2018 senesinin son bomba haberini patlattı. 2019 yılı icin hayallerin ve projelerin neler sorusuna surpriz bir proje calışması icerisinde olduğunu dile getiren sanatcı, 2019'da dunya starı Enrique Igleasias ile duet yapacağını duyurdu.

Enrique Iglesias'ın Turkiye'den bir sanatcı ile duet yapmak istediğini soyleyen bir telefon aldığını ve bunu da kendisi ile gercekleştirmek istediğini duyan sanatcı, teklifi ilk duyduğunda inanamadığını soyledi.
Ece Seckin, proje ile ilgili hislerini şu sozlerle anlattı: "İngilizce şarkı soylemek konusunda cok rahatım. Turkce şarkı soylemek neyse ingilizce şarkı soylemek de benim icin o. Teklife once inanamadım. Bir yaz gunuydu. Arkadaşlarımla tatildeydik. Onlara gelen mesajı gosterdim. Doğru goruyorum değil mi diye de sordum hatta. Sonra şarkıyı yolladılar. Yılbaşı gecesi Enrique Iglesias ile şarkımızı kaydettik ve onumuzdeki gunlerde de klibini cekeceğiz. Hareketli ve latin bir şarkı. Turkce ve İspanyolca karışık."
Global anlamda ilk adımını bu proje ile atan Ece Seckin şarkıları ve besteleriyle tum dunyada tanınan Enrique Iglesias ile yaptığı duet şarkı ile sektorde ne kadar iddialı, guclu ve kalıcı olduğunu da bir kez daha kanıtlayacak.

sozmuzik