Bayanlar iki gun once rowentanın straight&curl sac şekillendiricisini aldımmm..
ve sonuc.. mukemmel!! cok cok memnun kaldım kesinlikle tavsiye ederim.

hem duzleştirici hem bukle yapıcı ozelliği var birarada. benim saclarım hafif dalgalı, genelde duzdur. bukle yapmak istediğim icin aldım en cok. saclarımı duz kullanmak istediğimde de daha duzgun durması icin duzleştirici ozelliğini kullanmak icin tercih ettim.

bu model yeni cıkmış, internette tesadufen gormuştum rowentanın kendi sitesinde.ama alışweriş sitelerinde bulamamıştım. gecen gun gezerken tesadufen tefalde rastladım ve denemeyi rica ettim. hakikaten super yapıyor. benim saclarım genelde duz olduğu icin duzleştirici kısmını fazla değerlendiremem ama eğer bukle yapmayı seviyorsanız ozellikle tavsiye ederim!!

malzemesi ceramic ve 200 dereceye kadar ısınıyor. bir de iyon ozelliği var elektriklenmeyi onlemek icin. hatta saclarımın resmini de koymayı duşunuyorum :

bu şekilde acıkken duzleştirici olarak kullanabiliyorsunuz. iki tarafı birleşince de bir maşaya donuşuyor ve bukle yapabiliyorsunuz!

bir suredir hem duzleştirebilen hem bukle yapabilen bir alet arıyordum, bunu keşfedince cok heyecanlandım ve sizinle paylaşmak istedim

kuaforleri bıktıracak kadar gur saclarımı kendim 1 saatte bukle bukle yaptım!!