ya cok guzel modeller var :/ dun ta en baştan baktım hepsine, hatta beğendiklerimi de kaydettim :roflol: ama baktıkca kafam karışıyo :uhm:

benim saclarım hemen hemen kalcamın hizasında diyebilirm. on taraflarda kat var biraz,, bi de kahkulum var . saclarm aslında gur,, ama hem duz hem de ince telli olduğu icin sonuk duruyo :/ kısa sac kestirmeye de cesaretim yok:roflol:
mesela ben saclarımın ust tarafı kabarsın istiyorum :/ aşağıya doğru azalsın falan kafamcokkarıştı acaba gidip cok kısa katlar kestirsem işe yarar mıfisfisfis cok kısa dediğim kulaklarımın ustu meselafisfisfis boyunu da kısaltırım belki biraz..

pff ne sıkıcı bu sac olayı ya :/
nolur bana bi fikir verin :/

bi de yazmayı untmuşum,, saclarımın arkası kotu duruyo hem uzun, hem de arkası katsız olduğu icin, bi de tabi ince telli :dilcikar: aşağılara doğru saclarım coğalıyo gibi yani . onun icin napabilirim :bbo: dediim gibi kestirsem o da duzelir gerci dimi??

ama oyle kestirirsem guzel olmazsa, ust tarafları kabarmazsa diye de korkuyorum omuz hizasnda falan kesilen katlar iğrenc duruyo cunku bende, hatta saclarım daha sonuk gorunuyo kafamcokkarıştı

ne cok konuşmuşum ya
Genişletmek icin tıkla...

ya aslında ben bu msjı http://www.kadinlarkulubu.com/cesit...mleri-katalog-p3078060/index.html#post3078060 buraya yazmıştım ama pek dikkat cekmedi bi de konuyla alakasız oldu sayılır aslında :uhm:
neyse,, ben biraz aceleye getirdim gerci, cunku yarın kuafore gidicem ve hala bi karar veremedim
kısaca demeye calıştığım şey,, saclarımın ust taraflarının kabarması icin nasıl kestirmeliyim