Selam kızlar ben foruma yeni katıldım ve sizden cok şey oğrendim.Ama bence biz urun seciminde hata yapıyoruz.Cunku hepimiz duyduğumuz gorduğumuz urunleri hemen alıp aynı etkiyi goremeyince uzuluyoruz(kendimden biliyorum).Bana gore en onemlisi kendimizi bilmek.Sac tipimizi belirledikten sonra uygun urunu almak.(Benim saclar ince telli ,zayıf,hacimsiz,kendinden dalgalı ve ustleri cok seyrek)
Ben once kendi kullandığım urunleri yazmak istiyorum ve kullananların da yorumunu cok merak ediyorum.
Şampuan konusuna girmiycem cunku aynı sacı olanlar icin bile cok farklı deneyip bulmanız gerek:sm_confused:
Gliss in onarıcı sıvı sac kremini ve argan shea yağlı maskesini yeni kullanmaya başladım
şekillendirici olarak bissuru şey kullanıyorum
hacim aradığım icin taft looks hacim verici kopuk(gercekten cok başarılı)
avon duzleştirici balm(o da dalgalı saclarıma cok iyi geldi ama pırasa yapmıyobenneyaptımkibenneyaptımkidoğal bi duzluk veriyo ama fon cok rahat oluokaydirigubbakcemile3
kış gelio die indirimden avon kış icin elektrik onleyici bişi almıştım ama daha kullanmadım
avon durulanmayan sac kremi vardı ama hic mi hic beğenmedim cok ağırlaştırdı orda boş boş duruyo
kırık uclar icin serum almıştım onu sevdim ama
benim sacım cok soz dinlediğinden fon makinesini aşağıdan tutuyorum kıvırcık oluo(krem 7/24 fln surunce ii oluyo)yukardan tutuyorum duzleşiyo-tatlicadiarzu-
hacim icin taft ın yeşil sac spreyi var icerden yukarı daoğru azar azar sıkınca cok guzel oluyo(hatta abartıp tum sacı krepeledim spreyi de heryerden sıkınca 80 lerden fırlamış gibi oldu:teytey

bakım yağı olarak da haftada3 yılan yağı yapıyorum ustune biraz hint yağı bide hindistan cevizi yağı suruyorum bazen bide şampuanıma cam terebentin ve tatlı badem yağı karıştırdım
bide yeni bişi keşfettim zararı var mı bilmiyorum ama cok az miktarda sıvı kakao yağını elimde yaydıktan sonra sacıma suruyorum tum gun cikolata gibi kokuyorumkaydirigubbakcemile3
Amma da yazmışım ya umarım bi faydası olmuştur bide merak ettiğim bazı urunler var onu da sonra yazarım lutfen kullandığınız varsa yorumlayın:enbuyukkk: