Kızlar biliyorum bu konuda cok fazla başlık var, ama benim kafama takılan ve bir turlu cevaplardan tatmin olamadığım bir konu var. Bu konuda yardım ederseniz cok sevineceğim. Konu tekrarından dolayı başlık kapanabilir, ozur diliyorum ama bu konuda net cevap alabilmek benim icin cok onemli :uhm:

Saclarımıza bakım yağları uyguluyoruz, kurler uyguluyoruz. Ama bu konuda bir cok tartışmaya rastladım. Uzatmayayım lafı, sac bakım yağlarını sac diplerine uygulamak dokulmeye neden olur mu? Sac bakım yağlarının kullanımı nasıl olmalıdır? Sadece sac uclarına mı uygulanmalıdır, yoksa sac diplerine masaj yaparak mı uygulamak gereklidir :uhm: Bazı arkadaşlar sac diplerinde uygulamanın sac gozeneklerini tıkayacağını, dolayısıyla dokulmeye neden olacağını yazarken, bazıları ise aksini soyluyor. Acıkcası bu benim icin cok onemli, fayda umarak kullandığım yağlardan zarar gormek istemem. Bu konuda beni aydınlatabilirseniz cok mutlu olurum. Konu tekrarından dolayı ozur diliyorum ama en net cevap alma yolunun bu olduğunu duşunduğum icin actım.

Paylaşımlar icin şimdiden teşekkurler :enbuyukkk:​