Slm arkadaşlar
Benim inanılmaz derecede 3 aydır falan saclarım dokuluyor, kına mı yakmadım, zeytin yağı, badem yağı, cam terebentinmi surmedim.. Kısacası ne duyduysam ne gorduysem uyguladım elimden geldiğince.. Hep gecer mevsimseldir dedim ama bir turlu durmak bilmedi. En son artık eczaneye sac dokulmesi icin şampuan almaya gittim. Orada şansıma sac uzmanı da varmış. Ben sac dokulmesi icin şampuan isteyince , uzman " gelin once bir sac derinize bakalım, ona gore şampuan verelim" dedi. Sac derime bilgisayarda bir baktı ki, aman Allah'ım.. Harita gibi kepek tabakaları var ve sacımın bir kısmınıda kaplamış halde.. Ama dışarıdan bakıldığında hic kepek gozukmuyor bende.. Cok şaşırdım.. ve kepek sac dokulmesini %90 etkilermiş.. Ayrıca bu şekilde kepek oluşumu varken hicbir bakımda işe yaramazmış.. Yani benim bakımlar hep boşa gitmiş...Bana "babe" marka kepek şampuanı ve sac losyonu verdi... Şimdi 1 ay kullanıcam, tekrar kontrole gidicem bakalım... Ama şimdiden sacımın dokulmesinde azalma olduğu farkediliyor.. İnşallah etkisini gorurum... Sonucu sizlere de bildiririm buradan...Goruşmek uzere...