Oncelikle merhabalar..

Bu şaclarımla uğraşmaya başladığımdan beri sitenizi baya bir inceledim ama acıkcası benim kadar sacları vahim durumda olana rastlamadım .. (Allah duşurmesin diyorum)

Benim şaclarım baya yoğun rofleliydi 3-4 santim uzamıştı ani bir kararla cevizkabuğu gibi bir renge dondum. Kuaforum diplerle renk farkı olabileceğini soyledi oylede oldu sora ben baya koyu bir kızıla kendim boyadım 2kere sonra sıkıldım ve karamel yapmaya calıştım.. saclarım yıprandığı gibi rofleli kısımlar acıldı kendi sacımın ustune olan kızıllar aynı kaldı.. 2-3aydır bu şekildeyim sacımın ortasından 4cm kadar kızıl bir şerit geciyor resmen.. kuaforler oryal vurursak anında kopar diyorlar zaten cok yıprandı saclarım ve beni eve gonderiyorlar risk bile almıyorlar.

Beyaz sabunla akıtma yontemini okudum ve uyguladım sacımın her tarafı acıldı ama o kızıl şerit aynen duruyor. Sacımı koyultamam cunku koyu bana hic yakışmıyor.Ben tekrar rofle istiyordum bunun bana cok uzak olduğunu anlayınca boyayla sarıyada razı oldum ama bu imkansız gibi..

Napıcam ben ((( resmen bunalıma girdm artık (