arkadaslar onceliklekle merhaba....
..ben yaklasık olarak 5 6 yıldır sarısındım..ama son 1 yıldır surekli sac rengimle oyanadım sarı,kızıl kestane..aklınıza gelen her renk ..ve kızıldan koleston rofle acıcısyla kolayca donebiliyodum takii en son kızıldan dondukten sonra platin yapıp tekrrar kızıla boyayıncaya kadar ;saclarım pespembe oldu ve yandılar ..lastik gibiydiler banyodan cıkınca lastik gibi oluyordu kuruyunca kazık gibi:ki ben kız arkadasımın siyah sacını rofle setiyle kıpkırmızı yapan benkendimi mahvettim..
ve sonucta kasım ayında 3 numaraya vurdurdum sacımı...
nihayet uzadı derken kuafore kostum ve platin rofle yaptırdm hic yıpranmadı ,cunku kendi sac rengim kumral..ve daha sonra palette koyu kızılla boyadım ve duşunun cok pişmanım 2 hafta kadar oldu kızıllar aktı....şimdiyse platine donmek istiyroum beyaz sabun kızılı akıtır diolar ama ne kadar dogru bilemem.saclarım zaten cok cok kısa direk rofle setiyle acsam yanarmı acaba size bi danısmak istedim..artık daha temkinliyim... sizde bana sormak istediklerinizi sorabilirsnz ama su bi gercekki asla kzııldan yada siyahtan donuş yok diye bişey yok!!!!!!yeterki saclarınız dayanıkklı olsun..hepinizi opuyrumhihoyyyt