Arkadaşlar eminimki aranizda benim gibi olupta sac rengine karar veremeyenler vardır...
Şuana kadar sacımda demediğim renk kalmadi ama evet işte bu surekli kullanacağım renk bu dediğim hic olmadi....evet şimdi size yaptıgım renklerden bahsetmek istiyorum..
Şuana kadar yaptığım renkler
SARI: yuzumu okdar soluk gosterdiki ne kadar makyaj yapsam bile o soluk rengi bir turlu kaybedemedim ve sarının her tonunu denedim rofle balyajda icinde....
SiYAH&MAVİ SİYAH&PATLICAN MORU:ilk yaptıgımda gozume gercektende hoş gorunuyor gozlerim ve tenimin rengini ortaya cıkartıyor hatta kırmızı rujla mukenmel ama beni cok wamp gosteriyor ve cok cabuk sıkılıoyrum bu renkten...
KUMRAL ACIK KUMRAL:benim doğal sac rengim acık kumral ama buda beni hastalıklı gibi gosteriyor ha bide saclarim dalgalı kumral olunca acaip oluo hic hoşuma gitmioyor doğrusu...
KIZIL&BAKIR:kızıl cok guzel olyor ama cabuk akıyor sonra turuncu gibi yani bakır gibi oluo buda beni uyuz gibi gostero ...kızıl ve kırmızı tonları guzel ama cok sacı yıpratıyor...Ve surekli boya istiyor yaz ayında ozellikle cok zor...
işTE Yaptığım saclar kızlar ama bir turlu bulamadim hep kullanacagım evet işte bu dediğim rengi....Ya ben cok beyaz tenliyim yada bilmiyorum gercekten onerilerinize ihtiyacım var:sm_confused: