sac stilinden hangi unluye benzediğini bul.seksi kylie mi,cılgın kelly mi kokoş j.lo mu yoksa enerjik beyoce mi?

1-şu anda hangi sac modeline sahipsin?
a)idare eder ama uclarında kırıklar var
b)kahve tonlarında,boyalı,duz ve kuru bir sacım var
c)saclarımın şekli guzel.onlara cok iyi bakıyorum
d)biraz kuru ama yine de iyi sayılır

2-sacların boyalı olmasına rağmen hala sağlıklı mı?
a)evet,herşeye rağmen yeterince parlak ve dolgun
b)bilmiyorum,hic boyatmadım
c)sadece saclarımın cok parlak olduğunu soylerler
d)cok guzel olduğu soylenemez.cok uğraşmıyorum

3-sabahları sacın icin harcadığın sure ne kadar?
a)10 dakika
b)uzun değil.saclarıma yaratıcılığımı kullanarak şekil veriyorum
c)zor şekil aldıklarından yarım saati buluyor
d)hic zaman ayırmıyorum.cok kotu gorunuyorsa bir şapka takar cıkarım

4-gece dışarı cıkarken hazırlanman ne kadar surer?
a)kısa bir sure
b)20 dk
c)yarım gun
c)2saat

5-hangi soz seni en iyi tarif eder?
a)daima erkeksi ama kızlık sınırları icinde olan
b)arkadaşlarla cıkıp eğlenmeyi seven ve farklı
c)luks duşkunu
d)seksi ve herzaman enerjik

6-hayalindeki erkeğin sac stili hangisi?
a)seksi ve cool
b)kirli gorunumlu ve uzun
c)kusursuz taranmış,temiz,derli toplu
d)gosterişli ama kullanışlı

7-en kotu sac stilin hangisi olurdu?
a)uzun
b)duz ve kısa kesilmiş
c)kısa ve cılgın renklere boyanmış
d)hicbiri

8-vazgecemediklerin hangisi
a)sac fırcası ve ruj
b)sac spreyi ve goz kalemi
c)sac serumu ve cımbız
d)sac duzleştiricisi ve parlatıcı

A'lar fazlaysa
KYLİE MİNOGUE
yenilikleri denemekten korkmak sana gore değil.seksi olmak hoşuna gidiyor.arkadaşların başta sacların olmak uzere herşeyinle yakından ilgileniyor ve biraz da seni kıskanıyorlar.sıradan ama etkileyici olmaktan hoşlanıyorsun.seksapelini on plana cıkarmak istiyorsun ama bundan biraz da utanıyorsun

B'ler fazlaysa
KELLY OSBOURNE
sen cılgın birisin.insanlar senin farklı ve entelektuel biri olduğuna hemfikir.ama senden biraz korkuyorlar gibi.surprizci yonun cok kuvvetli.sanki heran beklenmedik birşey yapacak gibisin.farklı olmak hoşuna gidiyor,kimsede olmayan sac modellerini deneyerek cevrendekilerin dikkatini cekmek istiyorsun.ancak işin aşırısına kacmak bazen seni zor duruma sokabiliyor.

C'ler fazlaysa
J.LO
sen iltifattan hoşlanan ve cevresi tarafından taktir gormeye meraklı birisin.insanların hakkında ne duşunduğunu cok onemsiyorsun.ve davranışlarını buna gore ayarlıyorsun.sınıfın aslarındansın.yaptığın herşey iyi ya da kotu taklit ediliyor.modayı yakından takip ediyorsun,hatta biraz abarttığın bile soylenebilir.bu nedenle bazı arkadaşlaının eleştiri oklarına hedef oluyorsun.

D'ler fazlaysa
BEYONCE
heran eğlenceye hazır bir halin var.arkadaşların seni bir yere davet ettiğinde asla naz yapmıyor ve carcabuk hazırlanıyorsun.canlı ve neşeli tavırlarınla herkesi kendine hayran bırakmakta ustune yok.kendinle ilgili radikal değişiklikler yapmaktan hoşlandığın soylenemez.sevgilini sadece dış gorunumunle değil,davranışlarınla da etkileyebileceğinin farkına varmışsın.