karita yağı ve brezilya para cevizi yağı iceren hacim verici canlandırıcı bakım kuru,cansız veya permalı kuru saclara yonelik gercek guzellik bakımı olan bu canlandırıcı ve onarıcı sac maskesi sac telinin derinlemesine yenilenmesini sağlar.yeniden yapılandırılan, dış saldırılara karşı beslenen ve korunan sac,yeniden canlılık ışıltı ve hacim kazanır gercek doğal filtreler olan moringa proteinleri cevre kirliliğinin zararlarına karşı mucadele etmeyi sağlar ve tozların sacların yuzeyine yapışmasını onler.bal ve elma sirkesi saca yumuşaklık ve parlaklık katar ve brezilya para cevizi yağı ile birlikte karite yağı sacları nemlendirir ve canlandırır. cok hacim verici olan bu bakım ozellikle ince saclara onerilir...
kullanımı:
haftada bir kere olmak uzere temiz saclara,yumuşak masaj yaparak emdirilir.5-10dakika bekletildikten sonra bol su ile durulanır..
kızlar uşenmedim,kutunun uzerinden sizler icin yazdım:teytey:
işte urunşutarafagitti

evet urun bubuyrunnnnnnnnnbu gun aldım ve ilk defa denedim
sonuc mukemmel:lepi:harika bir urun..fransadan ithal,farklı bir icerik..saclarınızın derinlemesina bir bakıma ihtiyacı varsa,kesinlikle kullanın derim..fiyat biraz tuzlu 60TL:kedi:haftada bir kere yapılıcak,uzun sure idare eder...tavsiye benden denemsi sizden canlarımvereliniortak