Arkadaşlar aşağıdaki linkden daha once actığım konuyu gorebilirsiniz.Gittim platin yaptırmaya ama ne oplatin...Adam yapamadı,aralara platin golge atalım sırf platin olmaz bu saca dedi...Ok dedim,guvendiğim bi kuafordu...Hic guzel olmadı,hatta platin bile olmadı garip bi sarı ciğ bi sarı oldu... herkes cok buyuk gosteriyosun dedi,yakışmamış garip bi sarı dedi,Keşke o linkde verdiğğim renkdeki gibi kalsaydım:cok uzgunum: herneyse sorun bitmedi,saclarım inanılmaz derecede yıprandı yanık yanık oldu sanki,ne tarayabiliyorum ne acabiliyorum,banyoda falan taranmıyo lastik gibi uzuyo...Bende daha fazla sacları oyle gormemek icin istemeye istemeye omuzlarım hizasında guzelim uzun saclarımı kestirdim :a015:
Şimdi benim size sorum şu kusura bakmayın uzadı biraz da dertleşmek istedim aslında.
Ben sarıdan hevesimi aldım,şimdi karamel-kahve gibi bi ton istiyorum.Kuafore gitmek istemiyorum,yeterince para doktum.Kendim boya alıcam,bu sacın uzerine koyu boya alsam kahve gibi,kendim boyayabilirmiyim,nasıl olur.
Saclarımı martta acık karamel yaptırmıştım,mayısda da platin golge.
Şimdiden tşk a.s.
http://www.kadinlarkulubu.com/sac-rengi-boyama/285492-platin-sari-yakisir.html