Merhaba arkadaşLar....:cok uzgunum:
Bu mesajı sizLere neşeLi bir şekiLde yazmak isterdim ama maLesef cok moraLim bozuk.:cok uzgunum: Ben 4 senedir sarı sac kuLLanıyorum.UsteLik bu son zamanLar tam istediğim sarıyı eLde ettim.Tam pLatin ve sandra sarısı oLmuştu.2 hafta once dip boyamıda yaptırmıştım ve kendine guveni olan bir sac rengine sahiptim

Burdan sizlere tavsiye ediyorum,sacını boyamak isteyen bayanLar ben derimki kendiniz boyamayın muhakkak bi kuafore gidin guzeLLik uğruna ve kalite uğruna paramızdan biraz fedakarLık vermemiz gerekiyor.:mymeka:
Sacını duz siyaha veya cok koyu renkLere boyayanLar evde bıyayabiLir ama acık renk eLde etmek isteyenLer sakın denemeyin.Cunku ne kutudaki renk oLuyor ne istediğin renk tutuyor.:1no2:
SacLarda boşuna yıpranıyor.Ve kuaforler isteniLen rengi elde etmek icin boyanın icine bir kac renk ve Baz karıştırıyorlar daha az yıpranmaya sebep oLuyor.Ama evde boyamak iLeride sacsız kaLmaya kadar goturuyor.
4 senelik tecrubemle soyluyorum bunLArı size usteLik sarı sac yakaLamak zor bir iş ben bununLa uğraşıyorum.
Siz siz olun, evde boyama yapmayın :1no2: Benim gibi pişman oLmayın.
Ustelik koLestonu asLa kuLLanmayın.Her rengini kuLLandım ama hicbiri kutudaki rengi vermiyor.Eğer biLgisi oLan varsa beni aydınLatsın kendim duzeltebiLirmiyim sacımı....SevgiLEr :asigim: