Tarih: 05.04.2010 20:00:00
Mekan: Kadıkoy Halk Eğitim Merkezi

1. Kategori: 45,00 TL
2. Kategori: 34,00 TL
3. Kategori: 23,50 TL

MUHTAR CEM KARACA’NIN DOGUM GUNU

İstanbulda duzenli olarak “Cem Karaca konserleri” veren Cemiyet Grubu, Cem Karaca’yı bu defa supriz bir projeyle Şef Turhan YUKSELER yonetimindeki “Senfoni Orkestrası” eşliğinde anacak. Grubun altyapısında Grup Cemiyet olacak daha oncede farklı yerlerde Muhtar Cem Karaca icin konserler veren Cemiyet Grubu bu kez de Kadıkoy Halk Eğitim Merkezinde İstanbullularla buluşacak. Bu Gruba;

Bas Gitar: İsmail Soyberk,
Elektrik Gitar: Gultekin Kacar,
Davul: Mert Turkmen,
Klavyeler: Mustafa Canbazlar,
Solist: Devrim Altanay eşlik edecek.

Unlu şarkıcı 65. doğum gununde gorkemli bir konserle anılacak.

CEM KARACA, SENFONİK ORKESTRA İLE HAYAT BULACAK

Anadolu rock muziğinin efsane şarkıcısı Cem Karaca, 65. doğum gunune denk gelen 5 Nisan Pazartesi gecesi gercekleşecek konserle anılacak. Bu konserde Karaca’nın şarkılarını seslendiren Devrim Altanay’a “Cemniyet” adlı grubun yanı sıra 40 kişilik senfonik orkestra eşlik edecek.

Aslen Turkiye’nin onde gelen firmalarından birinin genel muduru olan, ancak uzun suredir ceşitli mekanlarda Cem Karaca’nın şarkılarını seslendiren Devrim Altanay’ın projesi olan bu gorkemli konser 5 Nisan Pazartesi saat 20:00’de Kadıkoy Halk Eğitim Merkezi’nde gercekleşecek. Altanay, unutulmaz Cem Karaca şarkılarını “Cemniyet” grubu uyeleri; bas gitarda İsmail Soyberk, klavyelerde Mustafa Canbazlar, gitarda Gultekin Kacar ve davulda Mert Turkmen’in yanı sıra Turhan Yukseler yonetimindeki 40 kişilik senfonik orkestra eşliğinde seslendirecek.

Bu gorkemli konserde merhum Cem Karaca’nın oğlu Emrah Karaca’nın yanı sıra unlu sanatcıyla uzun sure calışan Moğollar ve Dervişan grupları da sahne alacak.

Kendisini Cem Karaca’nın en onemli fanatiklerinden biri olarak adlandıran Devrim Altanay, “Cem Karaca şarkıları ilk kez boylesine buyuk bir orkestra ile seslendirilecek. Benim de uzun yıllar oncesine dayanan hayalim boylece gercekleşmiş olacak” diyor.

http://www.biletix.com/event.htm?id=LKRO1