kızlar ben saclarımı en son 2 sene once kestirmişti.. daha sonrada bir kez kahkul kesitrdim cok yakıştı ama hep duşleştiriyodum buda sacımı cok yaıprattı..şimdi son 3 aydır saclarım oyle bir dokulmeye başladı ki gur sacalrım yarı yarıya azaldı:S feci durumdayım..annem kına yakalım dedi yaklaşık 1 ay oncede onu yaptık...1 hafta once de doktora gittim artık son care..bana eczanede ozel olarak hazırlanan bi su verdi...aldım şimdi kullanıyorum ama sacım belimde...okadar da cok dokuluyo ki...herkes biraz kestir sac kendini toplasın dedi uzulerekte olsa zaten sacımın eski havası kalmadı dokulunce sondu kaldı...kestirmeye karar verdim buyk ihtimal bugun kestiricem sizden cevap alabilirsem... kısa kahkul istemiyorum zaten yandan kahkulun yakıştığını soyluyolar oyle bi model istiyorum omuzlarımdan daha uzun sırtımın ortalarında olabilicek bi model..bana yardım edin ne olursunuz cok acil cevaba ihtiyacım var (( (gitme::gitme:

bu resimdekiler 4-5 ay oncesinden başka resim yok net olan... sacımın arkası uzun daha once kesitrdiğim modelden dolayı onden kısa gozukuyo... sizce nasıl bi model kestirmeliyim?