Sevgili KK okurları ve uyeleri Gecen sene kışın burda gorduğum yorumlara dayanarak HOBBY almıştım fakat benimle aynı odada kalan arkadaşlarımı dimethiconela bıktırdığımdan ver bakim şu şampuanı dedi bi arkadaşım Baktı icindekilere ve bunda da var ki dedi guldu Yok ben baktım dedim gosterdi Resmen Trimethylsilylamodimethicone yazıyodu şok oldumakannehir Zaten belliydi boyle kremsiydi Yumuşak yapıodu Kokusunu pek sevmedim normaldi:ecrin_bebek: O ara da dimethicone ole takmıştım ki Herkese kullanmayın diodum Artık dimethiconelu kullandığımda saclarım dokuluodu:cok uzgunum: Sonra baktım olmucak Sallamamaya başladım Artık dimethiconela dokulmuo Hem hep dimethiconesuz yıkamayın diyolar 3 kez dimethiconesuzsa 1 kez dimethiconelu yıka diolar Oburu kuru yapıo cunku Bana en ii gelen pantene duz saclar icin olan şampuan bi de dove kuru ve yıpranmış saclar icin olandı Bu ara Hobby ile Hacışakir kullanıyorum Hepinize sağlıklı saclar diliyorumŞeniz Cok takmayın sonra benim gibi dokulmesin saclarınız