Belki universitenizde asılı bir posterde, bir internet sitesinde, ya da bir arkadaşınızın Facebook sayfasında gordunuz yarışmamızı, belki de oy vermek icin katıldınız 1.Tur’a, icinizden dediniz ki: “Umarım benim arkadaşlarım kazanır!” Her gun sitemizi ziyaret ettiniz, oylarınızı kullandınız, arkadaşlarınıza destek oldunuz, onlara birbirinden guzel oduller kazandırdınız.
CARLSBERG, yarışmaya gosterilen yoğun ilgiden dolayı, katılımcılara bir tur daha hediye etmeye karar verdi. Hayallerimin Turu yarışmasının 2. Tur bolumu başlıyor! Bu yepyeni tur programı sizler icin ozel olarak yaratıldı, şimdi yarışmanın tam zamanı!

İşte hayalleri susleyen, benzersiz bir tecrube daha…

25 Haziran Cuma sabahı hayaller gerceğe donuşuyor. Havaalanından ucağımıza atlayıp, Avrupa’nın her anlamda en onemli şehri, Londra’ya gidiyoruz. Kapıda bizi rehberimiz ve super luks aracımız karşılıyor, otelimize goturuyor. Akşam yemeğimizi yiyip kendimizi Hyde Park’ın yeşilliklerine bırakmak icin yola cıkıyoruz, VIP bolumune gecip Ben Harper’ı dinleyerek mest oluyoruz, ardından efsane gruplardan PEARL JAM’i izliyoruz.
26 Haziran Cumartesi gunu, dunyanın gelmiş gecmiş en buyuk muzik gruplarından, milyonların sevgilisi, Turkiye’de geniş bir hayran kitlesi bulunan BON JOVI konserine O2 Arena’ya gidiyoruz. 27 Haziran Pazar sabahı yola cıkıp, bir gorsel şolene, Birmingham'da CIRQUE DU SOLEIL gosterisine gidiyoruz. Bunlar da yetmiyor, Harrods’ta alışveriş turu yapıyoruz, Beatles ve daha bircok efsane grubun doğduğu Abbey Road studyolarını ziyaret ediyoruz.

Haydi! Takım arkadaşlarınla videonu cek, takım profilini paylaşıp en cok oyu topla ve finale kal! Daha once de soylediğimiz gibi, cekiliş yok, kura yok, bu turu hak eden takım kazanacak!

Kazanan takım, 25-28 Haziran tarihleri arasında hayallerinin turuna cıkarak Londra’ da paha bicilmez bir tecrube yaşayacak. İşte tur programı:

- 25 Haziran, Cuma – İstanbul’dan Londra’ya ucak yolculuğu
- 25 Haziran, Cuma – Hyde Park’ta Ben Harper ve PEARL JAM konseri
- 26 Haziran, Cumartesi – O2 Arena’da BON JOVI konseri
- 27 Haziran, Pazar – Abbey Road studyoları gezisi
- 27 Haziran, Pazar – Birmingham’a seyahat ve CIRQUE DU SOLEIL gosterisi
- 28 Haziran Pazartesi – Harrods alışveriş turu
- 28 Haziran Pazartesi – Londra’dan İstanbul’a donuş