meraba kızlar saclarımı gecen yaz kullu kahveye boyatmıştım 2 defa.Pişman oldum
daha sonra koyu cikolata kahve yaptım yine acıldıgını gorunce koyu kumral ,acık kestane,koyu kestane derken kendı rengime yakın bi renk elde ettim bu arada kendi sac rengim acık kestaneyle koyu kestane arasında bişey. ama son boyadıgımda iyi boyayamadım sanırım yanlarında kahve tonunda renkler kaldı , saclarım kısa oldugu icin postiş almıştım kestane renginde. bu seferde en son boyadıgım koyu kestane akıyor sacımdan yanlarda kahve kahve sırıttıgını duşunuyorum ve kendı sacımda postişlere gore daha acık.Kendi sacımı tekrar postişlerin rengi olan kestaneye boyasam tekrar acılcagını duşunuyorum. En iyisi hem sacımı hemde postişleri siyaha boyayıp kurtulmak ıstıyorum.hem bi değişiklik olur diye duşunuyorum.Koyu kestane yaptıgımdada cok begenilmişti .Beyaz tenliyim herkez yakışcagını soyledi ama ben cok kararsızım :cok uzgunum:
Ten rengimi belli eden bi fotograf yolluycam yorumlarınızı bekliyorum yardıma ihtiyacım var :1no2:
Resimi ekliyemedigim icin upload edip link vermek zorunda kaldım kusura bakmayın.
RapidShare: Easy Filehosting