iyi akşamlar arkadaşlar.benim saclarımla ilgili sizlerle paylaşmak istediğim bir şey var.haziran ayında kendi doğal rengim olan siyah saclarımı tek seferde acık sarı rofle yaptırdım.saclarım cok ince telli zaten inanılmaz yıprandı.ondan sonra da cok pişman oldum ama yaptım artık bir sure kullanayım dedim.ağustos sonunda da dip rofleyle beraber kuaforum roflemi platine dondurup tum sacıma ikinci işlemi uyguladı.saclarım iyice mahvoldu tabi.ilk roflede de ara makasıyla zaten cok az olan saclarımı aralardan azaltmıştı sacım uclarda iyice az ve zayıf gorunmeye de başladı bu sayede:gitme: şuan diplerim de cıktı sacım iyice felaket zayıf ve bakımsız gorunuyor.bir de yıkaya yıkaya iyice acılıp cok acık tuhaf bir sarıya donuştumafoldumben aynaya bakmak istemiyorum artık:1ninca: şimdi gidip eski rengime yani siyaha boyatayım diyorum ama cok yıpranan ince telli saclarımı yakarım diye de coooooook korkuyorum.ne yapsam sizce boyatsam saclarım elimde kalır mı acaba? valla bir daha sac rengimle oynarsam ne olsun.bir sarı sac hevesi guzelim sağlıklı saclarımı mahvetti.saclarım yine ince telliydi ama sağlıklıydı en azından.cok mutsuzum cokmafoldumben