Biz kadınlar nedense mevsimlerle birlikde değişime karar veririz. Doğamız da var surekli imaj değişmek Her canımız sıkıldığında kendimizde bir değişiklik isteriz yada yaparız… Bu değişimlerin en başında gelen ise saclarımızdır, ya saclarımız kestiririz yada tam bir gorsel değişim icin rengini olduğundan daha da farkıl bir renk yapmayı duşunuruz.

Kendimi ele alarak demeliyim ki, yıllarca taşıdığım kızıl renkten sıkıldım ve piyasada isim yapmış bir sac boya firmasının ”koyu kahve” rengiyle saclarımı boyadım. Saclarım koyu kahveden daha da koyu oldu hemen, hemen siyah denilecek bir renk Yakıştı mı? Evet esmer ve koyu renkli gozlere sahip olan bana yakıştı En azından gorenler oyle diyor

Ama gel gor ki, bir kadın olarak kadınlığın doğasında olan değişime ihtiyac duyduğumdan bu renkden de sıkıldım Ve soluğu kuaforumde aldım aklımda ki tek duşunce saclarımın rengini actırmak ”bronz sarı” olmakdı Ve maddi olarak sırf değişim icin kuaforun en yuksek fiyatının muhasebesini yapıp kendimce kabul ettim

Benim icin o anda değişim vardı, cunku bende dahil olmak uzere tum kadınlar dış goruntulerine ve değişime cok onem verir Eee dedim dimi doğamızda var Ve biz kadınların, cok değer verdiği bir konu daha var, saclarımızın sağlığı, kadın milletinin hepsi renk değişimi icin can atar o anda para onemli değildir onemli olan tek şey, sac rengini actırırken saclarının yanmaması ve sağlığını yitirmemesi ve benim de bu sorunu yaşama ihtimalim cok olduğu icin ( saclarım koyu olduğu icin kuaforum yanma ihtimalinin cok olduğunu soyledi) ben bu değişimi askıya aldım…

Oysa ki az once bir sac uzmanından aldığım bilgiye gore, sac rengimizi doğal yollarla hemde gozden cıkardığımız paranın %1′ kadar cok cuzi bir parayla, istedğimiz renge sahip olabilirmişiz.

Ne dersiniz hanımlar? Bu bir mucize değil mi ? Hem doğal yollarla sarışın oluyoruz, hem saclarımızın sağlılğı bozulmuyor ve ustelik ekonomik

Doğal ve ekonomik yollarla sarışın olmak ”papatya”dan geciyor, işte size detayları buyrun…

Eczane ya da kozmetik urunleri satılan yerlerden alabileceğiniz papatyayı aktarlarda da bulmanız mumkun. Paket halinde kurutulmuş olarak satılan papatya suyunu hazırlamak son derece basit.

Paketin ustunde papatyaları kac litrelik suyla karıştırmanız gerektiği yazıyor. Genelde paketler 1 litreye uygun olarak hazırlanıyor. Papatyaları ve suyu bir tencereye koyup iyice kaynatın. Soğuduktan sonra suzgecten gecirip papatya suyunu bir şişeye doldurun. Guneşe cıkmadan once her gun hatta dilerseniz gunde 2-3 defa saclarınıza papatya suyu uygulayarak tarayın. Sacınıza papatya surdukten sonra bir sure guneşte durup guneşin sacınıza mumkun olduğunca cok nufuz etmesini sağlayın. Bir kac sefer sonra sacınızın rengindeki acılmayı farkedeceksiniz.

Papatya suyu bir sac acıcı kadar etkili olmadığı icin koyu renk sacların sapsarı olması gibi sonuc vermesi imkansızdır. Fakat sacınızın kendi tonundan en az 2-3 ton acılmasını sağlayarak sacınıza bir ışıltı katabilirsiniz.
Tıpkı Mahsun Kırmızıgul’un şarkısında dediği gibi ‘’sarı, sarı kimin yarı? en guzeli benim yarım” umarım partneriz de size ‘’sarışın”lar icin yazılmış şarkılarımızdan birini kulağınıza fısıldar

Veee Sonuc…!!!