selam arkadaslar yaklaşık 2 hafta once saclarımı actrdım renk silicilerle 7-8 ay once siyaha boyamıştım aslında siyah rengi cok seviorum kaşlarım falan da tenime ve doğal sacıma gore koyu siyahın yakıştgnı soyluodu herkes nyse dediğim gibi renk silicilerle acılıp bakır kahve gibi bi renge boyadı kuafor kırık mırık yok cok şukur keceleşme olmdı orielle acılan bi sacla alakası yok cok şukr diplerim kendi rengimdi uclarda siyah akşmamş tabi o sebeple sac uclarım diplere gore 1-2 ton daha koyu olarak acıldı işlemle kuaford e bu farkı kapatmak icin uclar boyanırken biraz daha kahve karıştırdı saolsun gecişler duzgn oldu resimde cok belli değil ama paylaşmak istedim nyse gelelim asl konumuza bu boya astar oldgu icin rengin oturması amaclı tekrar boyamak lazım ben de bgn gidiip palette altın karamel aldım bu rengin ustune tutar dimi sarı kafa olmam inş bu tona yakın bişi cıksın karamelimsi falan yeter sizlere bi danışiim dedim olmadı boyayı değiştrcem loreal akaju kahve tonu var onda da aklım kalmadı değil:uhm: