Mrb arkadaşlar belki burası yeri değil ama tam olarak nereye konu acacağımı bilemedim.
Ben 1 hafta once sacımı boyattım. Cok istediğim bi renk vardı sarı tonlarında rengi yanımda goturup istediğim renk şudur diye gosterdim. Olur yaparız ama ilk bunun bir iki ton koyusu olur sonra yıkadıkca acılır dediler bende kabul ettim. Israrla koyu renk istemediğimi soyledim.Bize guvenin dediler. Benm sadece saclarımın uclarında sarılar vardı diplerim baya cıkmıştı. Neyse sacım yıkandı kurulandı. Koyu bir bakır. İstediğim rengin yanından bile gecmiyor. Hani dedikleri gibi bir iki ton koyusu olsa dert etmeyeceğim. Ben uzuldum tabi bu renk cok koyu dedim. Bana bir haftaya kadar istediğin gibi olcak olmazsa gelirsin paket atarız dediler. Şu an sacımı boyatalı 1 hafta oldu sacımı 2 kere yıkadım saclarımın ucları tekrar sarı oldu diplerde en ufak bi acılma yok. Şu an saclarım tek kelimeyle berbat. İstediğim rengi gectim hadi o olmadı saclarım iki renk oldu.Acma işlemi olmadığı halde 100 milyon odedim. Sac rengin acılmazsa gelirsin paket atarız demişlerdi para konusunda bişi demediler. Şimdi ben bu sacları duzeltmek icin bir 100 milyon daha mı vereceğim? Benden duzeltmek icin ucret isterler mi veya vermelimiyim? Aranizda kuafor arkadaşlar varsa veya başından boyle bir olay gecmiş olanlar lutfen yardımcı olabilirler mi??