kızlar benim saclarım ince telli ve hassastır yani kırılmaya yıpranmaya cok musait ama kullandığım iki yontem ve biraz dikkatle cok guzel saclara sahibim herkezde cok beğenir sorarlar ne yaparsın diye...birincisi 3 yıldır cam terebendi kullanırım şampuan o kadar fark etmiyo şişeye bi kapak cam terebendi katarım dokulmeye cok etkili cok az dokulur saclarım..diğer yontemimde 15 gunde bir yaptığım bakım maskesi bi kaseye yumurtanın akını alırım bi tatlı kaşığı bağdem yağı biraz susam yağı biraz biberiye yağı katarım bunlar saca iyi gelen yağlar..hepsini karıştırırım parmaklarımla saclarıma masaj yaparak bir guzel surerim sonrada bi yazma bağlar iki saat beklerim guzelce yıkarım tamam hem yumuşak oluyo elektiriklenmiyo besliyo parlıyo guzel duruyo kırık sorunumda olmuyo...
ha kızlar bide aklınızda olsun sac kremi şampuan bi arada asla kullanmayın cok dokuyo, bide saclarınızı taramadan once mutlaka hafif nemlendirin bunlar kuafor tanıdımın tavsiyeleri cok araştırdım saclarıma cok şey surdum denedim suğandan turptan tut seruma otlara kadar sonunda en etkili cozumu bu karışımda buldum...opuyorumnanaktan